Akoestiesche Fabricks: flexibel en modulair

Een flexibel en modulair systeem voor het bouwen van interieurmuren met hoogwaardig akoestische absorptie. Fabricks zijn interieurstenen van schuim en stof ontworpen om op een mooie manier ruimtes te verdelen en geluidsoverlast en visuele afleiding tegen te gaan. Uit te voeren in allerlei kleuren, in vlakke en 3D bricks. Het systeem is opgebouwd uit vloerplaten en pinnen waar vervolgens de bricks overheen geschoven worden.

Fabricks: geen profi montageteam nodig

De levensduur is een belangrijke overweging in ieder project. Fabricks zijn te verplaatsen en mee te nemen naar een andere locatie. Facilitair managers kunnen de gehele ruimte aanpassen zodra gewenst. Verder helpen de kleuren erbij een merk of bedrijf een levendig gevoel te geven. Fabricks zijn licht en makkelijk opnieuw op te zetten, dit betekent dat je geen profesioneel montageteam nodig hebt om het te installeren of voor aanpassingen in de toekomst.

Voordelen akoestische Fabricks

Profiteer van de voordelen van onze akoestische Fabricks:

  • Aantoonbaar akoestisch effect
  • Flexibel en modulair
  • Gemakkelijk te installeren

Op basis van een inschatting of van een akoestische meting (quick scan) kunnen we vaststellen Fabricks er nodig zijn voor een comfortabel resultaat.

Vraag ons naar de mogelijkheden van wandpanelen in jouw kantoor via ons contactformulier.

Wij maken graag een prijs voor u op maat. Prijzen berekenen wij op basis van  oppervlakte, oplage, visuals, transport en montage. Neem gerust contact met ons op en vraag een prijs op maat aan.