Ook dit jaar staat Akoesta weer met een stand op Vakbeurs Facilitair & Gebouwenbeheer. Deze beurs vindt plaats op 13, 14 en 15 januari 2016 in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch

De beurs

Facilitair & Gebouwbeheer is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét vakevenement in de facilitaire en gebouwbeheer sector. De vakbeurs biedt u allereerst een zeer breed scala aan producten en diensten op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer. Daarnaast zijn er tijdens de beursdagen diverse bijeenkomsten zoals recepties en themapresentaties.

De vakbeurs biedt een zeer breed scala aan producten en diensten op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer.

Akoesta

Akoesta biedt akoestische oplossingen om werkplekken te verbeteren. Deze oplossingen zorgen voor een geoptimaliseerde akoestiek. Bovendien leveren de oplossingen van Akoesta een grote bijdrage aan de look & feel van uw werkomgeving. Door bij de keuze van de materialen en visuals stil te staan bij de gewenste uitstraling en sfeer zijn de akoestische oplossingen belangrijke items geworden op het gebied van workplace branding. Dat is waar Akoesta voor staat en dat is wat Akoesta wil vertellen op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwenbeheer: oplossingen met akoestisch comfort, maar ook met daadwerkelijke communicatiekracht.

akoesta op vakbeurs facilitair & gebouwenbeheer
akoesta op vakbeurs facilitair & gebouwenbeheer

De stand

Op de stand van Akoesta kunt u zelf het akoestische comfort ervaren van de oplossingen. Bovendien ondervindt u de communicatiekracht van sterke beelden.

#verbeterjewerkplek 

Op de stand vragen wij u aan te geven hoe u u eigen werkplek zou kunnen verbeteren. Deel het met ons en u maakt kan op een mooie prijs. U kunt ons vinden op standnummer 3M.046.

Je kunt hier de actievoorwaarden van de actie bekijken

Recommended Posts