Akoestische plafondplaten voor goede akoestiek

Heeft u last van galm in een ruimte? Dan is er in die ruimte sprake van een slechte akoestiek. Wilt u de akoestiek in een ruimte verbeteren, dan is het belangrijk om ook het plafond onder handen te nemen. Het plafond bepaald voor een groot gedeelte hoe de akoestiek in een ruimte is. Akoestische plafondplaten kunnen voor een enorm verschil zorgen. Waarom? Storende galm of geluidsreflecties worden niet alleen veroorzaakt door de wanden, ook het plafond speelt hierin een belangrijke rol. Akoestische plafondplaten kunnen de oplossing zijn. Akoestische plafondplaten absorberen veel geluid, waardoor de akoestiek in de ruimte wordt verbeterd.

Voordelen akoestische plafondplaten

Het verbeteren van de akoestiek in een ruimte door gebruik te maken van akoestische plafondplaten heeft veel positieve voordelen. De platen zorgen voor een verdubbelde geluidsabsorptie, waardoor de gewenste akoestiek in allerlei soorten ruimten haalbaar is. In hoge ruimtes lijkt dit soms onhaalbaar, maar ook hier kan met akoestische plafondplaten de akoestiek worden verbeterd.

Plafondplaten van Akoesta

De plafondplaten van Akoesta kunt u zelf ontwerpen. De kleur en de opdruk kunt u volledig zelf bepalen, zodat de platen geheel naar uw wensen zijn.

Meer weten over onze akoestische plafondplaten?

Vraag ons naar de vele mogelijkheden van onze akoestische plafondplaten via ons contactformulier. Wij bespreken graag samen met u wat eventuele oplossingen zijn voor uw akoestiek.

Bent u nog niet op de hoogte van de huidige akoestische situatie? Dan kunt u ook eerst een akoestische meting door ons laten doen. Hierdoor krijgt u een goed inzicht in de huidige akoestische situatie en kan bepaald worden welke akoestische oplossing het beste bij u past.

Wij maken graag een prijs voor u op maat. Prijzen berekenen wij op basis van oppervlakte, oplage, visuals, transport en montage. Neem gerust contact met ons op en vraag een prijs op maat aan.

Start typing and press Enter to search