Skip to content

BUSINESS PARTNERS

custom solutions || happy spaces

Businesspartner worden van Akoesta?

Met onze businesspartners bouwen we akoestisch comfortabele en gezonde omgevingen. Bekijk de video en zie wat de voordelen zijn van onze samenwerking met projectinrichters en kantoorinrichters!

Bent u projectinrichter, kantoorinrichter of op een andere manier betrokken bij de inrichting van kantoren? En houdt u zich ook bezig met akoestische vraagstukken? Wie weet kunt u dan businesspartner worden van Akoesta! Wij hebben een mooi aanbod voor u!

Voor onze businesspartners maken we akoestische oplossingen op maat. Elke situatie is anders en vraagt om een specifieke aanpak. Onze totaaloplossing omvat alle facetten rondom akoestiek zoals akoestische metingen, akoestisch advies, 3D visualisaties, montage en nog veel meer. Met deze diensten ontzorgen wij onze partners bij hun klanten op het gebied van akoestiek en bieden we mogelijkheden om méér te bieden bij opdrachtgevers. En dat leidt tot happy spaces om in te werken, om in te wonen of gewoon om in te zijn.

Lees meer over wat goede akoestiek met je doet!

Akoesta is specialist op het gebied van akoestische oplossingen. Bovendien hebben wij verstand van constructies, materialen en architectuur. Een leuke partij om mee samen te werken; sympathiek, eigentijds, creatief en professioneel. Heldere communicatie, korte lijnen en flexibel.

In onze catalogus en prijslijst vindt u een overzicht van onze akoestische producten in de meest voorkomende maten en uitvoeringen. Deze varianten kunnen wij snel leveren. Bovendien zijn deze varianten minder belastend voor het milieu omdat we ze optimaal kunnen produceren met minimale waste.

Staat uw variant er niet tussen en wilt u een oplossing op maat? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een prijsopgave op maat voor u!

Businesspartners van Akoesta hebben vele voordelen!

Meer toegevoegde waarde bij uw projecten
Optimale akoestiek dankzij deskundigheid en ervaring
Geen zorgen door Full Service Concept
Unieke maatwerkoplossing voor elk project of ruimte
Snelle offerte en levering
Goede service & flexibiliteit

Akoestische meting

Met een akoestische meting brengen we exact in kaart welke aanpassingen nodig zijn voor een comfortabele ruimte.

Akoestisch advies

Wij geven u voor elk project een akoestisch advies op maat. Zo maakt u gebruik van onze jarenlange ervaring!

3D visualisaties

Wij maken 3D visualisaties van onze projecten. Zo weet je vooraf precies hoe de nieuwe situatie eruit komt te zien!

Montageteam

Onze oplossingen zijn vaak zonder grote verbouwingen te plaatsen. Plug en play! Ons montageteam staat voor u klaar.