Download de brochure – speciaal voor klanten van Expospaces

Laat je e-mail achter en ontvang de brochure met kant en klare oplossingen en handige pakketten voor het aanpassen van jouw kantoor naar de 1,5 meter economie!

    Het Corona virus raakt ons allemaal in meer of in mindere mate. Om besmetting te voorkomen is het essentieel om fysiek afstand van elkaar te houden. Een groot gedeelte van Nederland werkt dan ook thuis. In veel werksituaties is het noodzakelijk om werkplekken en werkomgevingen tijdelijk aan te passen aan deze uitzonderlijke situatie.

    We hebben diverse producten in ons assortiment die perfect zijn om elkaar te beschermen en besmetting door virussen tegen te gaan. Denk hierbij aan onze transparante bureauschermen en oplossingen voor tijdelijke behandelkamers en werkplekken. We hebben ook goede oplossingen voor het desinfecteren van je handen op kantoor: Clean Hands Dispensers

    Werk jij door Corona nu veel thuis? Lees dan onze tips om je thuiswerkplek optimaal in te richten! Of lees hier hoe je je thuiswerkdag goed kunt indelen.

    Ook voor de werkwijze van Akoesta heeft dit gevolgen. Lees welke maatregelen wij hebben genomen naar aanleiding van Corona.