akoesta-glimakra-alp-web-1

Glimakra Alp

Glimakra Alp is een zeer flexibel akoestisch paneelmateriaal gemaakt van gerecyclede waterflessen. Het is decoratief, aanpasbaar, geluiddempend en supergemakkelijk te installeren.

Glimakra Alp

akoesta-glimakra-contrast-web-1

Glimakra Contrast

Glimakra Contrast is een zeer flexibel akoestisch paneelmateriaal dat is gemaakt van gerecyclede waterflessen. Het is zeer decoratief, aanpasbaar, geluiddempend en supergemakkelijk te installeren.

Glimakra Contrast

akoesta-glimakra-coatrack-web-1

Glimakra Coatrack

Glimakra Coatrack is een flexibel akoestisch paneelmateriaal gemaakt van gerecyclede waterflessen. Het is decoratief, aanpasbaar, geluiddempend en gemakkelijk te installeren.

Glimakra Coatrack

akoesta-glimakra-global-local-web-1

Glimakra Global Local

Glimakra Global Local is een flexibel akoestisch paneelmateriaal gemaakt van gerecyclede waterflessen. Het is decoratief, aanpasbaar, geluiddempend en gemakkelijk te installeren.

Glimakra Global Local

[/vc_column]
akoesta-glimakra-hilja-web-1

Glimakra Hilja

Glimakra Hilja is een zeer flexibel akoestisch paneelmateriaal gemaakt van gerecyclede waterflessen. Het is decoratief, aanpasbaar, geluiddempend en supergemakkelijk te installeren.

Glimakra Hilja

akoesta-glimakra-ocean-web-1

Glimakra Ocean

Glimakra Ocean is een zeer flexibel akoestisch paneelmateriaal dat is gemaakt van gerecyclede waterflessen. Het is zeer decoratief, aanpasbaar, geluiddempend en supergemakkelijk te installeren.

Glimakra Ocean

akoesta-glimakra-limbus-web-1

Glimakra Limbus

Glimakra Limbus is een zeer flexibel akoestisch paneelmateriaal gemaakt van gerecyclede waterflessen. Het is decoratief, aanpasbaar, geluiddempend en supergemakkelijk te installeren.

Glimakra Limbus

akoesta-glimakra-sabine-web-1

Glimakra Sabine

Glimakra Sabine is een flexibel akoestisch paneelmateriaal gemaakt van gerecyclede waterflessen. Het is decoratief, aanpasbaar, geluiddempend en gemakkelijk te installeren.

Glimakra Sabine

[/vc_column]
akoesta-glimakra-wakufuru-web-1

Glimakra Wakufuru

Glimakra Wakufuru is een zeer flexibel akoestisch paneelmateriaal gemaakt van gerecyclede waterflessen. Het is decoratief, aanpasbaar, geluiddempend en supergemakkelijk te installeren.

Glimakra Wakufuru

akoesta-glimakra-ocean-web-1

Glimakra Weave

Glimakra Weave is een zeer flexibel akoestisch paneelmateriaal dat is gemaakt van gerecyclede waterflessen. Het is zeer decoratief, aanpasbaar, geluiddempend en supergemakkelijk te installeren.

Glimakra Weave

akoesta-glimakra-global-web-1

Glimakra Global

Glimakra Global is een zeer flexibel akoestisch paneelmateriaal dat is gemaakt van gerecyclede waterflessen. Het is zeer decoratief, aanpasbaar, geluiddempend en supergemakkelijk te installeren.

Glimakra Global

akoesta-glimakra-wannebetree-web-1

Glimakra Wannabeetree

Glimakra Wannabeetree is een zeer flexibel akoestisch paneelmateriaal gemaakt van gerecyclede waterflessen. Het is decoratief, aanpasbaar, geluiddempend en supergemakkelijk te installeren.

Glimakra Wannabeetree

akoesta-glimakra-webb-web-1

Glimakra Webb

Glimakra Webb is een flexibel akoestisch paneelmateriaal gemaakt van gerecyclede waterflessen. Het is decoratief, aanpasbaar, geluiddempend en gemakkelijk te installeren.

Glimakra Webb

[/vc_column]

De oplossingen van Akoesta

Comfortabel – Visueel – Slim & Snel

Comfort:

Een goede akoestiek zorgt voor een prettig en comfortabel klimaat om te verblijven en geeft rust voor medewerkers en bezoekers. Dit leidt tot:

  • Minder verzuim bij uw medewerkers
  • Hogere arbeidsproductiviteit
  • Meer arbeidsvreugde en minder stress

Visuele identiteit:

Door te kiezen voor de juiste visuals dragen we bij aan de visuele identiteit van uw gebouw. Gemakkelijk te vervangen door verwisselbare doeken. Dit leidt tot:

  • Representatieve kantoren
  • Ruimtes passend bij uw visual identity
  • Prettig ruimtes om in te verblijven

Slim en snel:

Onze producten worden kant en klaar aangeleverd en zijn in een handomdraai geplaatst door onze monteurs. Uw business gaat gewoon door.

  • Geen ingrijpende verbouwingen
  • Uw business gaat door tijdens plaatsing
  • Lage montagekosten