glimakra alp

Glimakra Alp

Glimakra Alp is een zeer flexibel akoestisch paneelmateriaal gemaakt van gerecyclede waterflessen. Het is decoratief, aanpasbaar, geluiddempend en supergemakkelijk te installeren.

Glimakra Alp

glimakra contrast

Glimakra Contrast

Glimakra Contrast is een zeer flexibel akoestisch paneelmateriaal dat is gemaakt van gerecyclede waterflessen. Het is zeer decoratief, aanpasbaar, geluiddempend en supergemakkelijk te installeren.

Glimakra Contrast

glimakra coatrack

Glimakra Coatrack

Glimakra Coatrack is een flexibel akoestisch paneelmateriaal gemaakt van gerecyclede waterflessen. Het is decoratief, aanpasbaar, geluiddempend en gemakkelijk te installeren.

Glimakra Coatrack

glimakra wall blauw

Glimakra Global Local

Glimakra Global Local is een flexibel akoestisch paneelmateriaal gemaakt van gerecyclede waterflessen. Het is decoratief, aanpasbaar, geluiddempend en gemakkelijk te installeren.

Glimakra Global Local

[/vc_column]
glimakra hilja

Glimakra Hilja

Glimakra Hilja is een zeer flexibel akoestisch paneelmateriaal gemaakt van gerecyclede waterflessen. Het is decoratief, aanpasbaar, geluiddempend en supergemakkelijk te installeren.

Glimakra Hilja

akoesta-glimakra-ocean-web-1

Glimakra Ocean

Glimakra Ocean is een zeer flexibel akoestisch paneelmateriaal dat is gemaakt van gerecyclede waterflessen. Het is zeer decoratief, aanpasbaar, geluiddempend en supergemakkelijk te installeren.

Glimakra Ocean

glimakra limbus blauw

Glimakra Limbus

Glimakra Limbus is een zeer flexibel akoestisch paneelmateriaal gemaakt van gerecyclede waterflessen. Het is decoratief, aanpasbaar, geluiddempend en supergemakkelijk te installeren.

Glimakra Limbus

glimakra sabine

Glimakra Sabine

Glimakra Sabine is een flexibel akoestisch paneelmateriaal gemaakt van gerecyclede waterflessen. Het is decoratief, aanpasbaar, geluiddempend en gemakkelijk te installeren.

Glimakra Sabine

[/vc_column]
glimakra wakufuru

Glimakra Wakufuru

Glimakra Wakufuru is een zeer flexibel akoestisch paneelmateriaal gemaakt van gerecyclede waterflessen. Het is decoratief, aanpasbaar, geluiddempend en supergemakkelijk te installeren.

Glimakra Wakufuru

akoesta-glimakra-ocean-web-1

Glimakra Weave

Glimakra Weave is een zeer flexibel akoestisch paneelmateriaal dat is gemaakt van gerecyclede waterflessen. Het is zeer decoratief, aanpasbaar, geluiddempend en supergemakkelijk te installeren.

Glimakra Weave

glimakra global

Glimakra Global

Glimakra Global is een zeer flexibel akoestisch paneelmateriaal dat is gemaakt van gerecyclede waterflessen. Het is zeer decoratief, aanpasbaar, geluiddempend en supergemakkelijk te installeren.

Glimakra Global

glimakra wannabeetree

Glimakra Wannabeetree

Glimakra Wannabeetree is een zeer flexibel akoestisch paneelmateriaal gemaakt van gerecyclede waterflessen. Het is decoratief, aanpasbaar, geluiddempend en supergemakkelijk te installeren.

Glimakra Wannabeetree

glimakra

Glimakra Webb

Glimakra Webb is een flexibel akoestisch paneelmateriaal gemaakt van gerecyclede waterflessen. Het is decoratief, aanpasbaar, geluiddempend en gemakkelijk te installeren.

Glimakra Webb

[/vc_column]

De oplossingen van Akoesta

Comfortabel – Visueel – Slim & Snel

Comfort:

Een goede akoestiek zorgt voor een prettig en comfortabel klimaat om te verblijven en geeft rust voor medewerkers en bezoekers. Dit leidt tot:

  • Minder verzuim bij uw medewerkers
  • Hogere arbeidsproductiviteit
  • Meer arbeidsvreugde en minder stress

Visuele identiteit:

Door te kiezen voor de juiste visuals dragen we bij aan de visuele identiteit van uw gebouw. Gemakkelijk te vervangen door verwisselbare doeken. Dit leidt tot:

  • Representatieve kantoren
  • Ruimtes passend bij uw visual identity
  • Prettig ruimtes om in te verblijven

Slim en snel:

Onze producten worden kant en klaar aangeleverd en zijn in een handomdraai geplaatst door onze monteurs. Uw business gaat gewoon door.

  • Geen ingrijpende verbouwingen
  • Uw business gaat door tijdens plaatsing
  • Lage montagekosten