Als facilitair specialist mag je natuurlijk de jaarlijkse vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer niet overslaan. Op 25, 26 en 27 januari vindt de beurs plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Vind inspiratie bij maar liefst 400 stands die de laatste trends en ontwikkelingen uit de facilitaire wereld laten zien. Van bedrijven gespecialiseerd in interieurinrichting en schoonmaak tot natuurlijk experts op het gebied van akoestiek. De perfecte manier om in één dag weer helemaal op de hoogte te zijn van alles wat er speelt op facilitair gebied.

Een andere goede tip is om inspiratie op te doen bij het jaarlijkse Material Xperience event van 6 tot 10 februari, eveneens in de Jaarbeurs. Eigenlijk een beurs voor architecten, maar ook heel interessant voor andere creatieve professionals. Een aantal geselecteerde partijen tonen hun innovaties voor bijvoorbeeld vloeren, daken, wanden en plafonds. Wie weet zit er iets voor jou bij om te gebruiken op de werkvloer.

Akoesta op de beurs

Hoe weten wij dit allemaal? Omdat we zelf ook op beide beurzen aanwezig zijn, met een eigen stand. We introduceren namelijk twee hele nieuwe producten. Daar zijn we best trots op. Één daarvan is namelijk het door ons zelf ontwikkelde product AkoestaCradles. Als een puzzel bouw je met deze elementen in no-time bijvoorbeeld een belhokje in elkaar. En het ziet er nog leuk uit ook. De nieuwe manier van werken vereist nu eenmaal meer flexibiliteit. Daarom ook ons andere nieuwe product: Fabricks. Bouwstenen bekleed met stof waarmee je eenvoudig een werkplek met een fijne akoestiek creëert binnen een open kantoorruimte. Beide producten duurzaam geproduceerd en recyclebaar. Dat vinden we belangrijk.

We kunnen er nog veel meer over vertellen, maar je raakt het meest geïnspireerd door deze en nog veel meer bijzondere producten met eigen ogen én oren te komen bewonderen. Hopelijk tot daar!

Recommended Posts