Verhoog je productiviteit met een regenbuitje op de achtergrond

Dagelijks werken we met ons team aan het optimaliseren van kantoren en andere werkplekken. Onder andere door verbeteringen in de akoestiek verhogen we de productiviteit. En wij zijn niet de enige die de link leggen tussen productiviteit en geluid op de werkvloer. We ontdekten een heel leuke app die we echt even met jullie wilden delen.

En dat is Noisli, een online dienst die bepaalde geluiden biedt die je helpen focussen op je werk of juist laten ontspannen. Er is een webversie maar ook een app beschikbaar. Noisli laat je spelen met achtergrondgeluiden. Denk hierbij aan wind, een regenbui, vuur, het geluid van een stromend beekje maar ook het geroezemoes van een café. Je kunt verschillende geluiden door elkaar aanzetten en van elk afzonderlijk het volume bepalen. De knoppen ‘Productivity’ en ‘Relax’ geven een aangepaste combinatie voor productiviteit en ontspanning. Ideaal als je even moet focussen op het afronden van een rapport, of juist even wilt bijkomen van een heftige onderhandeling. Geen inspiratie? De knop ‘random’ maakt een automatische combinatie voor je. Heb je jouw ideale samenstelling van geluiden en volume gevonden? Maak een account aan en sla het op, zo kun je de instellingen heel eenvoudig een volgende keer weer oproepen. Ook heeft de app een ingebouwde timer, zo hoef je dus niet zelf de tijd in de gaten te houden, maar kun je helemaal opgaan in de rustgevende klanken.

Probeer het eens uit

Denk je dat het niets voor jou is? Probeer het eens uit! Het is alleen al grappig om er een beetje mee te spelen, en te zien wat mogelijk is. Wellicht doet het iets voor je. Wij zijn in ieder geval fan!

Wil je meer weten over het verbeteren van akoestiek? Download dan onze brochure of neem contact met ons op.

Recommended Posts