Akoestiek woning verbeteren?

Akoestiek in woningen is vaak voor verbetering vatbaar. Als u thuis op de bank naar het journaal zit te kijken en u kunt er niets van verstaan omdat uw echtgenoot de vaatwasser aan het uitruimen is, dan gaat er iets niet goed met de akoestiek in uw woning. Akoesta is gespecialiseerd om de akoestiek te verbeteren.

Hoe kunnen we de akoestiek van uw woning verbeteren?

Wij hebben diverse oplossingen die ervoor zorgen dat uw woning een aangename plek is voor uw hele gezin. Denk hierbij aan:

  • Akoestische Wandpanelen: Deze panelen kunnen worden bedrukt met prachtige visuals om de kamer een prachtige sfeer te geven
  • Scheidingswanden: Ook de scheidingswanden kunnen worden bedrukt met de door u gewenste visuals.
  • Akoestisch Meubilair: We kunnen bijvoorbeeld uw kasten stofferen om zo te zorgen dat het verbeteren van de akoestiek in uw woning niet zoveel ruimte in neemt.

Meting akoestiek

Op basis van een inschatting of van een meting (quick scan) kunnen we vaststellen wat er nodig is voor een comfortabel resultaat. De prints zijn gemakkelijk verwisselbaar!

Akoestiek verbeteren? Vraag ons naar de mogelijkheden om uw via ons contactformulier.

Wij maken graag een prijs voor u op maat. Prijzen berekenen wij op basis van  oppervlakte, oplage, visuals, transport en montage. Neem gerust contact met ons op en vraag een prijs op maat aan.

Wilt u de akoestiek van uw ruimte verbeteren?

Met onze meetapparatuur komen wij graag langs voor een quick scan.
We bespreken graag uw wensen en helpen u graag met de juiste oplossing.

Voorbeeld projecten