AKOESTA

Akoestisch comfort met communicatiekracht.

Over Akoesta

Akoesta is een creatief bureau met roots in projectinrichting, communicatie, en displays. Wij zijn communicatief, conceptueel en visueel ingesteld. Bovendien zijn wij bouwers; wij hebben verstand van akoestiek, constructies, materialen en architectuur. Een leuke partij om mee samen te werken; sympathiek, eigentijds en professioneel. Heldere communicatie, korte lijnen en flexibel. Akoesta werkt samen met diverse externe partijen op het gebied van techniek, communicatie en design.

Onze oplossingen verbeteren de omstandigheden in ruimtes en dragen bij aan:

  • Meer gemotiveerde medewerkers
  • Minder stress voor medewerkers
  • Minder verzuim
  • Hogere arbeidsproductiviteit
  • Meer arbeidsvreugde
  • Representatieve kantoren
  • Ruimtes passend bij uw visual identity

Wij verbeteren de akoestiek in bestaande ruimtes door het plaatsen van oplossingen met communicatieve kracht. Prachtige afbeeldingen met een akoestische werking in alle formaten. Heeft u problemen met de akoestiek in uw kantoor? Op basis van een meetrapport bepalen we wat de benodigde demping is.Wij hebben voor u de perfecte oplossing. En uw kantoor ziet er direct oogstrelend uit.

De communicatiewaarde van onze oplossingen is minstens zo belangrijk als het oplossen van het akoestische probleem. De beelden zijn sfeerbepalend voor de omgeving. Dit levert een belangrijke bijdrage aan de arbeidsvreugde van uw medewerkers en de beleving van bezoekers. Samen met een aangename akoestiek leveren de beelden een comfortabele en prettige omgeving op voor iedereen die in uw kantoor komt. Wij adviseren u graag verder over de visuele communicatie.

Afhankelijk van uw situatie kunnen wij gebruik maken van de beschikbare ruimte. Kostbare en ingrijpende verbouwingen zijn vaak niet nodig! Akoesta biedt diverse oplossingen zoals geluiddempende plafonds, wandpanelen, scheidingswanden. Zelfs kasten met akoestische fronten behoren tot de mogelijkheden.

Wilt u de akoestiek van uw ruimte verbeteren?

Met onze meetapparatuur komen wij graag langs voor een quick scan.
We bespreken graag uw wensen en helpen u graag met de juiste oplossing.

Akoestiek

Goede akoestiek zorgt voor comfort voor bezoekers en medewerkers; een fijne plek om te zijn.

Visuele kracht

De prints zorgen voor een belangrijke bijdrage aan de visual identity van uw organisatie en sfeer op kantoor

Inspiratie

Foto’s van mooie projecten. Laat u zelf inspireren door de visuele kracht van onze akoestische oplossingen

Producten

Een breed assortiment aan producten. Deze zijn zonder grote verbouwingen te plaatsen. Plug en play!

Start typing and press Enter to search