Akoestische Scheidingswanden

Akoestische scheidingswanden zijn een veelzijdige oplossing om de geluidskwaliteit en privacy te verbeteren zonder afbreuk te doen aan het open gevoel van samenwerkingsomgevingen.

Deze scheidingswanden verbeteren niet alleen de akoestische eigenschappen van een ruimte door de geluidsniveaus onder controle te houden, maar dragen ook aanzienlijk bij aan de esthetische aantrekkingskracht.
Ze zijn perfect voor kantoortuinen, onderwijsinstellingen, zorginstellingen of elke andere ruimte waar flexibiliteit en geluidsbeheersing van het grootste belang zijn.

Met een divers aanbod aan stijlen, ontwerpen en kleuren zijn onze akoestische scheidingswanden gemaakt om te voldoen aan het unieke karakter, de esthetische voorkeuren en het budget van jouw ruimte.
Toont 0 van 100
Functie
Verwijder
Capaciteit
Verwijder
Installatie
Verwijder
Orientatie
Verwijder
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Filters
Geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten met dit criterium. Probeer uw zoekopdracht te wijzigen.

Hangende Scheidingswanden.

Deze veelzijdige, akoestische scheidingswanden, die aan het plafond hangen, creëren niet alleen afzonderlijke, functionele ruimtes binnen open kantooromgevingen, maar verbeteren ook aanzienlijk de akoestische prestaties. Ze bieden een dynamische en stijlvolle oplossing om ruimtes in te delen en tegelijkertijd de geluidskwaliteit te verbeteren.

Of je nu privacy wilt verbeteren, de verspreiding van geluid wilt beheersen of gewoon een stijlvol element aan jouw ruimte wilt toevoegen, onze akoestische scheidingswanden bieden een veelzijdige en elegante oplossing. Ze passen zich aan jouw specifieke behoeften aan, inclusief opties voor transparantie om de visuele verbinding en natuurlijke lichtstroom te behouden.

Met persoonlijk advies op maat zorgen we ervoor dat je de optimale oplossing voor jouw ruimte vindt.
Vrijstaande akoestische scheidingswanden bieden veelzijdigheid en geluidsverbetering voor elke ruimte waar balans tussen openheid en privacy belangrijk is. Deze scheidingswanden staan direct op de vloer en kunnen eenvoudig verplaatst of anders gepositioneerd worden. Ze bieden een flexibele oplossing voor geluidsabsorptie en privacy zonder dat je vastzit aan een permanente oplossing.

Perfect voor elke omgeving waar flexibiliteit belangrijk is, want met deze scheidingswanden kan de indeling van ruimtes eenvoudig worden aangepast of kunnen tijdelijke privéruimtes worden gecreëerd, wat zowel de functionaliteit als de akoestische kwaliteit ten goede komt. Een ideale keuze voor de hedendaagse multifunctionele ruimtes.

Onze collectie vrijstaande, akoestische scheidingswanden is op maat gemaakt met een breed scala aan ontwerpvoorkeuren en functionele eisen.

Vrijstaande Scheidingswanden.

Bureauwanden.

Akoestische bureauwanden of akoestische bureauschermen zijn een essentieel onderdeel voor het creëren van een geconcentreerde en privé werkplek, vooral binnen het open ontwerp dat moderne kantoren domineert. Deze akoestische scheidingswanden voor bureaus dienen als barrière om afleidingen te minimaliseren en geluid te absorberen, waardoor het omgevingsgeluid van telefoongesprekken en collega-discussies aanzienlijk wordt verminderd.

Door akoestische bureauschermen te plaatsen verbeter je niet alleen de privacy, maar verhoog je ook de productiviteit door een stillere, beter georganiseerde werkplek te creëren.

Verkrijgbaar in verschillende stijlen, van standaard bureauschermen tot halfronde en volledig overdekte opties, kunnen onze bureauwanden worden aangepast in grootte en ontwerp om naadloos te integreren in jouw kantooromgeving.
Onze professionals helpen je bij het vinden van de perfecte bureauwand die voldoet aan zowel jouw esthetische voorkeuren als jouw functionele eisen.

Veelgestelde vragen

Nog niet al je vragen beantwoord? Bekijk hieronder onze meest gesteelde vragen.

No items found.

Verander je omgeving in de beste versie om in te werken, te leren of te leven

Weet in 30 minuten welke mogelijkheden er voor jouw situatie zijn.