Happy spaces, happy faces: optimale werkomgeving essentieel voor productiviteit en werkgeluk medewerkers.

Akoesta staat voor “Happy spaces, happy faces”. Het belang van werken in een “happy space” wordt steeds groter voor veel medewerkers en organisaties. Werken in een optimale omgeving is een belangrijke succesfactor en draagt enorm bij aan productiviteit en werkgeluk van medewerkers. Een comfortabele akoestiek draagt enorm bij aan een “happy space”.

Vrijblijvend kennis maken

Positieve effecten van happy spaces voor jouw organisatie

Een “happy space” is een werkplek waarin medewerkers zich veilig, erkend en in staat voelen om zijn/haar best te doen en waar ze professionele doelstellingen kunnen bereiken. Wij geloven in de positieve effecten van een optimale werkomgeving. Het zijn er zes!

-1- Verhoogt de efficiëntie

Een happy space is een uitstekende efficiëntiebooster. Het geeft medewerkers een goed gevoel en plezier in het werk. En dat inspireert om je best te doen en alle taken zonder vertraging uit te voeren. Het is een win-win situatie voor werkgevers en werknemers omdat maximale productiviteit een belangrijk doel van elke organisatie is.

-2- Bevordert samenwerking

Een happy space bevordert de samenwerking tussen medewerkers. Omringd door tevreden en productieve collega’s zal je elkaar steunen en aanmoedigen om je best te doen. Tegelijkertijd zullen de interpersoonlijke relaties verbeteren, waardoor de band tussen de leden van teams wordt versterkt.

-3- Maakt medewerkers creatief

Wanneer werkgevers hun best doen om medewerkers hun werk comfortabel te laten voelen, kunnen zij zich volledig wijden aan werk en creativiteit. Een positieve werkomgeving maakt medewerkers comfortabeler en vrij om te experimenteren. En dat bevordert de creativiteit!

-4- Vermindert stress

Een happy space vermindert stress. Stress is een van de belangrijkste redenen voor underperformance. Het kan de gezondheid in gevaar brengen en leiden tot veel ongelukkige ziekten, terwijl het medewerkers ook weerhoudt zich te concentreren en de cognitieve prestaties verpest.

-5- Maakt volledige focus mogelijk

Door een happy space kunnen medewerkers ontspannen en zich beter concentreren op het werk. In een ideale werkomgeving is ook gelegenheid om je terug te trekken en werkplekken aan te passen aan specifieke taken.

-6- Maakt je gelukkiger

Gelukkige medewerkers zijn de beste medewerkers! In een happy space voelt iedereen zich gelukkig en is er ruimte en gelegenheid voor alle aspecten van werk.

Happy spaces zorgen daadwerkelijk voor happy faces. Voor elke organisatie die verder wil een must. Het creëren van een optimale werkomgeving is voor elke organisatie anders en hangt af van het soort werk en de taken die medewerkers uitvoeren. Natuurlijk zijn er belangrijke aspecten die voor elke werkplek belangrijk zijn zoals stoelen, bureaus, temperatuur, (dag)licht, luchtkwaliteit en ook het geluidsniveau.

Een goede akoestiek draagt enorm bij aan een optimale leefomgeving. Akoesta maakt akoestische oplossingen op maat. De totaaloplossing van Akoesta omvat alle facetten rondom akoestiek zoals akoestische metingen, akoestisch advies, 3D visualisaties, montage en nog veel meer. Elke situatie is anders en vraagt om een specifieke aanpak. Akoesta gunt iedereen een happy space om in te werken. Een goede akoestiek draagt enorm bij aan een gezonde leefomgeving.

Neem contact op

Elke ruimte een passende akoestische oplossing.
Bekijk het innovatieve assortiment van Akoesta:

Wil jij meer weten over akoestiek en op de hoogte blijven van de laatste trends?

Lees dan onze informatieve blogs en leerzame kennisbank over akoestiek. Of meld je nu aan voor onze nieuwsbrief met waardevolle informatie en handige tips over alles wat te maken heeft met het verbeteren van akoestiek en kantoorinrichting.