Akoesta gaat verder
dan de naam

Omdat een optimale akoestiek voor iedereen belangrijk is, maar niet iedereen dezelfde akoestische behandelingen nodig heeft.

Waarom Akoesta?


Wij begrijpen het belang van een goede akoestiek in alledaagse ruimtes als sleutel tot verbeterde productiviteit, concentratie en welzijn.

Wij geloven dat de enige manier om een optimale akoestiek te bereiken is door het unieke karakter van elke ruimte en de soorten activiteiten die er plaatsvinden te begrijpen.

Akoestiek die goed klinkt en er goed uitziet


Onze missie is om akoestische oplossingen op maat te creëren die de ruimtes transformeren in akoestisch geoptimaliseerde omgevingen, waar esthetiek en functionaliteit naadloos samengaan.

Geen uitdaging is te groot


We gaan uitdagingen met open armen aan. Door “out of the box” te denken, lossen we niet alleen conventionele akoestische problemen op; we blinken uit in het creëren van unieke en moderne omgevingen, zelfs daar waar akoestische oplossingen buiten bereik lijken.

Verwachtingen overtreffen


Ons ervaren team van akoestische experts is toegewijd aan het leveren van effectieve oplossingen op maat die de functionaliteit van elke ruimte verbeteren.

Ons doel is om bij elk project de verwachtingen te overtreffen door akoestische oplossingen te bieden met superieure prestaties en uitzonderlijke kwaliteit.

Het groene geluid
van akoestiek


Het verkleinen van onze ecologische voetafdruk is een drijvende kracht achter ons bedrijf.

Door middel van duurzame materialen, herbruikbaarheid en recycling leveren we een positieve invloed op het milieu met tegelijkertijd hoogwaardige en duurzame oplossingen.

Verander je omgeving in de beste versie om in te werken, te leren of te leven

Weet in 30 minuten welke mogelijkheden er voor jouw situatie zijn.