"Onze doeltreffende aanpak zorgt voor comfortabele werkomgevingen en blije medewerkers"

Floris Hollander, Managing Director

In drie stappen naar comfortabele akoestiek en blije medewerkers

Met onze doeltreffende aanpak zorgen we voor comfortabele werkomgevingen en blije medewerkers. In drie stappen nemen we veel werk uit handen: we zorgen voor een goede inventarisatie van jouw vraag, een praktisch plan met oplossing op maat en plaatsen de materialen bij jou op locatie. Dat levert blije gezichten van de gebruikers op!

En als dat nog niet genoeg is kunnen we met behulp van een voor- en na-meting met objectieve cijfers het akoestisch effect van de oplossing inzichtelijk maken.

1 - Intake

We inventariseren de huidige situatie door de inrichting te bekijken en te beluisteren. Indien nodig doen we een akoestische meting.

Goede service en kwaliteit

Goede afstemming gehad met Akoesta over de wensen en eisen van de locatie. Mooie producten geleverd en uiteindelijk is het netjes gemonteerd.

Melanie Bennink

V.V. Nieuwe Niedorp

Gesprek op locatie

Een persoonlijk gesprek over uw wensen en eisen. Hoe wordt er gewerkt en wat heeft dat voor gevolgen voor de akoestiek?

Situatie opname

Inventarisatie van de huidge inrichting, type werkzaamheden en materiaalgebruik in het pand. Plattegrond en foto’s van de verschillende ruimtes.

Akoestische meting

Met een akoestische meting krijgen we een goed inzicht en weten we precies wat er nodig is. En we kunnen later het effect van de oplossing vaststellen. Akoestische metingen

2 - Akoestisch verbeterplan

Een volledig akoestisch advies met daarbij behorende akoestische producten en 3D visualisaties. Planning en investeringsoverzicht ontbreken hier niet bij.

Voor herhaling vatbaar

De lijntjes zijn kort en de flexibiliteit is groot bij Akoesta. Wij zijn erg tevreden over de geleverde materialen en de samenwerking met hen.

Ruurd

Akoestisch advies

Op basis van de intake geven we een akoestisch advies met benodigde demping en meest geschikte oplossingen.

3D preview

Een foto-realistische 3D preview van de nieuwe situatie. Zo zie je vooraf hoe goed de oplossingen passen in het interieur.
3D preview

Planning & budget

Een gedetailleerd overzicht van de materialen en  investering. Bovendien geven we een indicatie van de planning.

3 - Realisatie

Onze ervaren monteurs komen op een voor jullie geschikt moment. Meestal kan het reguliere werk op kantoor gewoon doorgaan. Indien gewenst doen we een akoestische na-meting. De happy space is opgeleverd en er verschijnen happy faces!

Geen hinder bij montage

De mannen kwamen hier binnen en zijn na kort overleg met mij, over de exacte locatie van de panelen, begonnen met de plaatsing van de panelen. We hebben geen hinder ondervonden van de montage werkzaamheden.

Nicole

Maatwerk

De akoestische oplossingen worden geleverd met de juiste dempingswaarde, uitvoering, afwerking, afmeting en branding. Meer over maatwerk

Montage

Ons ervaren team van monteurs plaatsen de oplossingen snel en efficient. Met minimale overlast voor je medewerkers.

Happy faces

Het mooiste effect zijn de blije gezichten van tevreden gebruikers. Met een na-meting maak je dit effect objectief inzichtelijk.

Wij verbeteren de akoestiek in elke ruimte

Of het nu een kantoor is of een gymzaal, een zorginstelling of een theater: met de aanpak van Akoesta ben je verzekerd van een optimaal resultaat. Lees meer over akoestiek in een kantoor, een school, een zorginstelling, een gymzaal, en een openbare ruimte. Of bekijk hieronder een aantal case studies.

Zorginstelling Odion

Hier zit ik goed!

Odion biedt ondersteuning bij wonen, dagbesteding werk, en ondersteuning voor gezinnen. Het is belangrijk dat medewerkers en bewoners zich thuis voelen en dat ze dagelijks ervaren: “hier zit ik goed!” Een goede akoestiek kan hierbij niet ontbreken.

Bekijk case study

EY

Beter werkend kantoor voor de medewerkers van EY

EY is een internationaal opererend dienstverlenend bedrijf actief op het gebied van accountancy, belastingadvies en bedrijfsadvies. Bij EY zetten ze zich in voor een beter werkende wereld: Building a better working world. En dat is precies wat we hebben gedaan op het EY kantoor.

Bekijk case study

Flughaven Zurich

Akoestisch plafond van 456.000 PET-flessen

Bezoekers, reizigers en medewerkers ervaren elke dag weer het akoestisch comfort op de luchthaven in Zürich. En het plafondontwerp met akoestische panelen ziet er ook nog eens prachtig uit. Een echte upgrade van de inrichting.

Bekijk case study

Hoe is de akoestiek bij jou in het gebouw?

Veel werkplekken in Nederland voldoen niet aan de geluidsnorm. Gebruikers hebben vaak niet door hoe slecht de akoestiek is, omdat ze eraan gewend zijn geraakt. Dit heeft vaak (fysieke) klachten als gevolg zoals hoofdpijn, stress en concentratieproblemen. Een goede akoestiek kan dit voorkomen. De specialisten van Akoesta helpen je graag met een persoonlijk advies en indien nodig met een akoestische meting.

Neem contact op

Elke ruimte een passende akoestische oplossing.
Bekijk het innovatieve assortiment van Akoesta: