Laten we je ideeën tot leven brengen

Samen creëren we akoestische en visueel aantrekkelijke ruimtes in slechts 4 stappen.

Wij streven naar het hoogst haalbare in het bedenken van tailor-made akoestische oplossingen,
van idee tot implementatie

Tagline

Onze experts helpen jou in 4 stappen naar de ideale akoestische oplossingen

Intake

Ben je je nog aan het oriënteren? Weet je al precies wat je wil?
Of heb je juist hulp nodig bij het ontdekken van het akoestisch probleem? Wij zijn er om je de weg te wijzen.

In de intake fase beginnen onze akoestische experts met het zorgvuldig onderzoeken van jouw zorgen, ervaringen, eisen, creatieve voorkeuren en budget onderzoeken.

Hoe bereid je je voor op de intake?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Analyse (optioneel)

We analyseren je situatie om een goed inzicht te krijgen. Dit kan in een gesprek, eventueel aangevuld met een bezoek en een akoestische meting. Hoewel het niet verplicht is, is het uitvoeren van een akoestische voormeting aan te raden voor een optimaal inzicht in de akoestische situatie.

Lees meer

Door de huidige geluidsniveaus te vergelijken met vastgestelde normen, stellen akoestische metingen ons beter in staat om oplossingen op maat voor te stellen en te implementeren om ervoor te zorgen dat aan de gespecificeerde criteria wordt voldaan.

Voorstel

Met ons uitgebreide aanbod van akoestische oplossingen op maat, maken onze experts een persoonlijk voorstel dat de meest geschikte akoestische elementen bevat om aan uw specifieke wensen, eisen, creatieve voorkeuren en budget te voldoen.

Lees meer

We bieden ook een fotorealistische voorvertoning van het voorstel, zodat u kunt anticiperen op de visuele impact van de geïnstalleerde elementen. Deze proactieve benadering maakt feedback en eventuele gewenste aanpassingen mogelijk voordat de daadwerkelijke implementatie plaatsvindt, zodat u verzekerd bent van een naadloze akoestische oplossing op maat.

Levering en implementatie

In nauw overleg met jouw coördineren we de optimale datum en timing voor de installatie, waarbij we zorgen voor een soepele installatie door ons ervaren team van monteurs. Indien nodig voeren we na de installatie een akoestische meting uit om de huidige akoestische niveaus te vergelijken met de beginsituatie.

Lees meer

Bereid je voor op de transformatie! Terwijl je ruimte akoestisch en visueel wordt verbeterd, is de ultieme beloning het zien van de glimlach en tevredenheid op de gezichten van je mensen.
Happy spaces, happy faces

Op maat gemaakte akoestische oplossingen die er goed uitzien en goed klinken

Ervaar de voordelen van begeleiding door onze akoestische professionnals

Zelf een wandpaneel ophangen kan, maar is vaak niet genoeg. Ervaar de voordelen van begeleiding door onze akoestische professionals.

Je lost het akoestische probleem op bij de bron

Vermijd verborgen kosten door onze efficiënte oplossingen

Je bereikt de optimale akoestiek voor jouw ruimtes

Je krijgt een meer productieve en prettige omgeving

Akoestisch meting

Om een goed beeld te krijgen van de akoestische situatie in jouw gebouw,
kan het handig zijn om vooraf een akoestische meting te doen.

Weten of dit voor jou verstandig is?

Customer testimonials

Dit is wat onze klanten over ons zeggen.

Akoesta is gegroeid in hun akoestische vermogen om ruimtes geluidsarm te maken. Goede kritieken van gebruikers van de kantines en sporthal van onze scholen. Ze zijn flexibel in hun mogelijkheden. Alvorens tot actie over te gaan doen ze akoestische metingen. Het resultaat is verbluffend voor ons.

Frank te Brake

Trustpilot

De mannen kwamen hier binnen en hebben na kort overleg met mij, over de exacte locatie van de panelen, de panelen opgehaald en zijn begonnen met de plaatsing van deze panelen. We hebben daarnaast geen hinder ondervonden van de werkzaamheden die ze hebben verricht.

Nicole

Google

Door eenvoudig ter plekke de m³ te berekenen en daarbij de gebruikte materialen van de vloer, wanden, plafonds te bekijken, wordt het geluidsoverlast met doeltreffende en esthetische panelen opgelost. Naast het oplossen van het geluidsprobleem is het product ook prijstechnisch interessant!

Frank Vieth

Trustpilot

Verander je omgeving in de beste versie om in te werken, te leren of te leven

Weet in 30 minuten welke mogelijkheden er voor jouw situatie zijn.