Akoestisch Meubilair

Akoestisch meubilair combineert een innovatief ontwerp met functionele geluidsabsorptie om zowel de esthetiek als de geluidservaring van elke ruimte te verbeteren.
Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige akoestische meubeloplossingen.

Bovendien zijn we vastberaden om je te helpen de juiste puzzelstukken te vinden die passen bij jouw specifieke behoeften en budget, zodat elk meubelstuk er niet alleen geweldig uitziet maar ook positief bijdraagt aan het akoestische welzijn van jouw omgeving.
Toont 0 van 100
Functie
Verwijder
No items found.
Capaciteit
Verwijder
Installatie
Verwijder
Orientatie
Verwijder
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Filters
Geen resultaten gevonden.
Er zijn geen resultaten met dit criterium. Probeer uw zoekopdracht te wijzigen.

Verminder ongewenst geluid met akoestisch meubilair.

Door materialen te gebruiken die geluid absorberen, helpen meubelstukken zoals banken, stoelen en decoratieve panelen de echo's en galm te verminderen die vaak voorkomen in grote, open ruimtes.

Dit is vooral gunstig in kantoortuinen, waar de vermindering van geluid kan leiden tot een betere concentratie en productiviteit.

Bovendien zorgt het doordachte ontwerp van deze meubels ervoor dat ze het samenwerkingsgevoel van dergelijke ruimtes versterken zonder de nadelen van overmatig lawaai.
Ons assortiment akoestisch meubilair kan worden aangepast aan elk type ruimte. Ze zijn perfect geschikt voor werkplekken, leeromgevingen, restaurants, horecaomgevingen en meer.

Overal waar een balans tussen sfeer en comfort cruciaal is. Elk item in onze collectie is vervaardigd met aandacht voor detail en kwaliteit, zodat duurzaamheid en stijl gegarandeerd zijn.

Of je nu een stillere, intiemere sfeer wilt creëren of de functionaliteit wilt verbeteren, ons akoestisch meubilair biedt effectieve oplossingen op maat voor de unieke akoestische en esthetische behoeften van elke ruimte.

Pas het aan je behoeften aan.

Toewijding aan kwaliteit & klanttevredenheid.

Wij bieden persoonlijke service om u te begeleiden bij het selecteren van het perfecte akoestische meubilair. Er zijn verschillende stijlen en ontwerpen beschikbaar.

Wij helpen je de ideale oplossing te vinden die bij jouw inrichting passen en het akoestisch welzijn van de gebruikers in jouw ruimte verbeteren.

Neem gerust contact op met ons team voor deskundig advies en ondersteuning bij het verbeteren van je omgeving met onze diverse akoestische oplossingen.

Veelgestelde vragen

Nog niet al je vragen beantwoord? Bekijk hieronder onze meest gesteelde vragen.

No items found.

Verander je omgeving in de beste versie om in te werken, te leren of te leven

Weet in 30 minuten welke mogelijkheden er voor jouw situatie zijn.