Extra services en kennis die we graag voor jou inzetten

Medewerkers gelukkig, gezond en productief laten werken. Dat vinden wij belangrijk. Met betrouwbare data en kennis gecombineerd met onze jarenlange ervaring op het gebied van akoestiek, 3D design, inrichting, duurzaamheid en ergonomie helpen onze specialisten bij het optimaliseren van nieuwe of bestaande werkomgevingen.

Als Akoesta een akoestische traject voor jou verzorgt, ontzorgen wij je waar wij kunnen. Gedurende het traject kan je ons bovendien inschakelen voor een aantal extra services. Welke? Dat bepaalt je natuurlijk zelf!

Lees meer over onze aanpak

Thuiswerken

We werken op dit moment massaal vanuit huis. In de studeerkamer, aan de keukentafel of ‘comfortabel’ op de bank. Net zoals op kantoor is akoestiek op je thuiswerkplek heel belangrijk. Als je veel thuiswerkt is het ideaal om je huis-setting te kunnen veranderen in een (tijdelijke) prettige werkplek.

Meer thuiswerken en akoestiek

Interieuradvies

Onze designers ontwerpen de werkomgeving die perfect past bij jouw medewerkers, ambitie en identiteit. Van de inrichting van een enkele kamer tot de volledige conceptontwikkeling van een kantoor.  Wij geloven in een persoonlijke aanpak om tot het beste resultaat te komen. En natuurlijk nemen we daar de akoestiek ook in mee!

Lees over de ideale werkomgeving die past bij jou

Leasen

Het kan aantrekkelijk zijn om de uitgaven voor akoestische aanpassingen te leasen, zodat je per maand een vast bedrag betaalt. Om de cashflow gezond te houden, zeker in de huidige onzekere tijd, is een grote investering niet altijd mogelijk.

Meer over het leasen van akoestische producten

Circulair

Energiebesparende LED lampen, kantoorplanten, eerlijke koffie, gerecycled papier, optimale akoestiek en zelfs meubilair gemaakt van bamboe. Duurzame kantoorinrichting is actueel voor veel organisaties! Het wordt vaak geassocieerd met duurzaam kantoormeubilair en energiezuinige apparatuur. Maar je kunt ook verder kijken!

Lees meer over duurzame kantoorinrichting

COVID-19: Stay safe op kantoor

Om mensen veilig op kantoor te kunnen laten werken zijn er veel mooie oplossingen als paddenstoelen uit de grond geschoten.  Akoesta heeft een assortiment met effectieve producten samengesteld die medewerkers helpen om de 1,5 meter afstand te houden op kantoor.

COVID-19: Stay safe op kantoor

Wat mensen zeggen over Akoesta

Het resultaat is verbluffend

Akoesta is gegroeid in hun akoestische vermogen om ruimtes geluidsarm te maken. Goede kritieken van gebruikers van de kantines en sporthal van onze scholen. Ze zijn flexibel in hun mogelijkheden. Alvorens tot actie over te gaan doen ze akoestische metingen. Het resultaat is verbluffend voor ons.

Frank te Brake

Christelijk College Schaersvoorde

Geen hinder bij plaatsing

De mannen kwamen hier binnen en hebben na kort overleg met mij, over de exacte locatie van de panelen, de panelen opgehaald en zijn begonnen met de plaatsing van deze panelen. We hebben daarnaast geen hinder ondervonden van de werkzaamheden die ze hebben verricht.

Nicole

Pragmatische oplossing

Door eenvoudig ter plekke de m³ te berekenen en daarbij de gebruikte materialen van de vloer, wanden, plafonds te bekijken, wordt het geluidsoverlast met doeltreffende en esthetische panelen opgelost. Naast het oplossen van het geluidsprobleem is het product ook prijstechnisch interessant!

Frank Vieth

Dijkgraaf-Rijsdorp

Verwachtingen overtroffen

Het ziet er fantastisch uit en het werkt! Onze verwachtingen zijn echt overtroffen. De mensen van Akoesta luisteren goed naar je wensen, denken mee, adviseren en zijn bovenal ontzettend klantvriendelijk. Ik kan iedereen Akoesta aanbevelen en heb dat ook al meerdere malen gedaan.

Barbara Vos

Zeer aan te bevelen

Recentelijk samengewerkt met Akoesta. Super bedrijf en weet precies wat de klant nodig heeft. Goede kwaliteit en het installeren verliep soepel. Zeer aan te bevelen.
Goede communicatie en fijne samenwerking met Floris Hollander (ook met het team).

Noemi

Staffbase

Mooi product

Akoesta levert een mooi product en akoestisch van goede kwaliteit.
De montage is eenvoudig en snel.
De prijzen zijn heel net en de levering kan heel snel. Kortom ben zeer tevreden.

Bart Slagter