Behoefte aan capaciteitsvergroting zoals tijdelijke behandelkamers en werkplekken?

Samen hebben we een enorme klus te klaren in de strijd tegen Corona. Wij kunnen helpen om de werkomgeving in jouw organisatie snel aan te passen aan de actualiteit van het moment.

De wereld staat op zijn kop. Het Corona virus raakt ons allemaal in meer of in mindere mate. Om besmetting te voorkomen is het essentieel om fysiek afstand van elkaar te houden en werkt een groot gedeelte van Nederland thuis. In veel sectoren is het noodzakelijk om werkplekken en werkomgevingen tijdelijk aan te passen aan deze uitzonderlijke situatie.

 

Akoestische, tijdelijke aanpassingen voor werkomgevingen

Akoesta creëert tijdelijke akoestische oplossingen ideaal voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, zorginstellingen en gemeentes. Maar ook voor tijdelijke kantoren, winkels en scholen. Wil je meer weten hierover? Neem dan contact met ons op.

expospaces slider

Veel voordelen

De scheidingswanden zijn gemaakt van stabiele, aluminium frames, voorzien van akoestische panelen. Deze materialen hebben de volgende voordelen:

  • Modulair: gemakkelijk om opstellingen te vergroten of te verkleinen
  • Stabiel: licht van gewicht en blijft uit zichzelf staan
  • Akoestisch: maximale demping van geluid
  • Onderhoudsvriendelijk: gemakkelijk te reinigen
  • Hygiënisch: gemaakt van harde materialen
  • Effectief: gemakkelijk te (ver)plaatsen
  • Op voorraad: dus snel leverbaar

 

Communicatiedragers:

De wanden kunnen ook gebruikt worden als communicatiedrager. Denk hierbij bijvoorbeeld aan signing en bewegwijzering. Maar je kan er bijvoorbeeld ook dit op zetten: Houd anderhalve meter afstand!

 

Ook stoelen en tafels

Wij werken samen met onze businesspartner Alvero. Zo kunnen wij de werkplekken compleet aanleveren met tafels, stoelen en ander meubilair.

Wil je meer weten over onze tijdelijke en akoestische werkomgevingen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct op:  +31 20 76 01 046

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Lees ook hoe je een thuis een fijne werkplek kunt creëren!

Lees hier onze maatregelen naar aanleiding van het Coronavirus

Recommended Posts