COVID-19: maak je kantoor corona-proof en verbeter de akoestiek

Akoesta heeft een assortiment met effectieve producten samengesteld die medewerkers helpen om veilig te kunnen werken op kantoor.

Vrijblijvend kennis maken

We zullen de komende periode steeds meer weer terug naar kantoor gaan. De bezetting op kantoor zal anders zijn en veel kantoren zullen aanpassingen nodig hebben om medewerkers veilig op kantoor te kunnen laten werken. Deze noodzakelijke aanpassingen zijn een goede gelegenheid om ook de akoestiek op de werkplek aan te pakken.

Een comfortabel en corona-proof kantoor

Bij het corona-proof maken van kantoren wordt er veel gebruik gemaakt van plexiglas en/of gehard glas. Dit zijn (harde) materialen die heel geschikt zijn om je kantoor corona-proof te maken, maar die de akoestiek zeker niet ten goede komen. Wij adviseren om deze reden om te kiezen voor een combinatie van akoestische materialen en (plexi)glas. Zo creëer je een veilige werkplek met een fijne atmosfeer.

Combineer

Het combineren van akoestische materialen en (plexi)glas zorgt voor extra rust, welzijn en comfort op de werkplek. Maatwerk is mogelijk en de systemen zijn flexibel en verplaatsbaar. De materialen hebben een lange levensduur en blijven functioneel, ook na de corona-crisis.
De panelen kunnen voorzien worden van meubelstof of prints. Deze kunnen decoratief zijn of bijdragen aan de branding van je kantoor. Deze prints kunnen ook gebruikt worden voor signing. Zo zorg je er op een mooie manier voor dat iedereen de juiste (veilige) route kiest

Modulair systeem

Met het modulaire systeem maken we maatwerk oplossingen voor complete werkplekken. Denk hierbij aan bureauschermen, balie-screens, scheidingswanden en room-dividers, gecombineerd met andere oplossingen zoals bewegwijzering, signing, dispensers en deurklinkhaken.

Neem contact op

De voordelen nog even op een rijtje

Extra werkcomfort

Het zorgt voor extra rust, welzijn en comfort op de werkplek

Maatwerk

Maatwerk is mogelijk. Het systeem is flexibel en verplaatsbaar.

Lange levensduur

De materialen gaan lang mee en blijven functioneel, ook na de crisis.

Met signing


Gebruik de prints voor signing. Zo kiest iedereen de veilige route