Glimakra Wannabeetree; Scandinavisch design

Heeft u last van een slechte akoestiek in uw pand? Te veel lawaai of nagalm waardoor uw medewerkers, gasten of klanten elkaar niet goed kunnen verstaan? Zet dan akoestische wandpanelen in! Met deze wandpanelen verbetert u niet alleen de akoestiek in uw kantoor, hotel, restaurant of bijvoorbeeld zwembad. Ze zien er ook nog eens prachtig uit met uw eigen visuals.

Akoestische wandpanelen met visuele impact

De wandpanelen zorgen voor akoestisch comfort en geven uw inrichting de gewenste visuele uitstraling. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor onopvallende panelen in een kleur of voor in het oog springende prints. De panelen zijn leverbaar in elk gewenst formaat en zijn eenvoudig te monteren.

Voordelen akoestische wandpanelen

Profiteer van de voordelen van onze akoestische wandpanelen:

  • Aantoonbaar akoestisch effect
  • Elke gewenste visual mogelijk
  • Gemakkelijk te installeren

Op basis van een inschatting of van een akoestische meting (quick scan) kunnen we vaststellen hoeveel panelen er nodig zijn voor een comfortabel resultaat. De prints zijn gemakkelijk verwisselbaar!

Vraag ons naar de mogelijkheden van wandpanelen in jouw kantoor via ons contactformulier.

Wij maken graag een prijs voor u op maat. Prijzen berekenen wij op basis van  oppervlakte, oplage, visuals, transport en montage. Neem gerust contact met ons op en vraag een prijs op maat aan.