Zorginstelling Odion

Bij Zorginstelling Odion is het belangrijk dat medewerkers zich snel thuis voelen en dat ze al snel ervaren: “hier zit ik goed!”

Zorginstelling Odion

Zorginstelling Odion biedt ondersteuning bij wonen, dagbesteding werk, en ondersteuning voor gezinnen. Speciaal voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke of auditieve beperking. Medewerkers zijn belangrijk bij Zorginstelling Odion. Niet voor niets zijn ze “Beste Werkgever” en stoppen ze veel energie en betrokkenheid in het begeleiden van (nieuwe) medewerkers, direct vanaf de eerste werkdag. Bij Odion helpen ze zo'n 1750 kinderen en volwassenen met een beperking om iedere dag zo fijn mogelijk te maken. Thuis of buitenshuis, op het werk of in de vrije tijd; op een manier die past bij de ontwikkeling van de clienten. Odion is actief in de regio's Zaanstreek, Kennemerland en Waterland. Hier hebben zij 63 locaties, waar 1500 medewerkers en vrijwilligers actief zijn.

“Hier zit ik goed!”

Bij Zorginstelling Odion vinden ze het belangrijk dat medewerkers zich snel thuis voelen en dat ze al snel ervaren: “hier zit ik goed!” Het nieuwe kantoor van Zorginstelling Odion in Wormer moet een variatie in werkplekken krijgen. Dat zorgt voor een aangename huiselijke sfeer dat past binnen de organisatie. Bovendien moeten kleurrijke stoffen een verfrissende aanvulling zijn op de al aanwezige basiskleuren grijs en donkergroen. De akoestische flexplekken van Akoesta zullen hier zeker aan bijdragen!

Oplossing op maat

Samen met business partner Visser Ergonomie uit Amsterdam heeft Akoesta voor Zorginstelling Odion een aantal akoestische flexplekken op maat gemaakt. De flexplekken zijn te vinden op het kantoor van Zorginstelling Odion in Wormer en zijn geplaatst op meerdere verdiepingen in het gebouw. Door de coupé-opstelling zijn de flexplekken de ideale plek voor een overleg of om even in je eentje geconcentreerd én in alle rust te kunnen werken. De flexplekken zijn voorzien van akoestisch materiaal, waardoor het een oase van rust is. Bovendien is er gekozen voor hele specifieke kleuren, zowel voor het stof als voor de aluminium profielen. Er is gebruikt gemaakt van het Akoesta62 profiel (gecoat) en de afwerking is van Gabriel Soul stof.

De cijfers

62mm

De dikte van het gebruikte profiel

8

Coupé-opstellingen als werkplek

2

Vliegen in één klap: een betere akoestiek én een aangename huiselijke sfeer

De 3 grote
take-aways

  1. Een oase van rust
  2. Een aangename huiselijke sfeer
  3. Ideale werkplek voor zowel overleg als geconcentreerd werk

Hoe is de akoestiek bij jou in het gebouw?

Veel werkplekken in Nederland voldoen niet aan de geluidsnorm. Gebruikers hebben vaak niet door hoe slecht de akoestiek is, omdat ze eraan gewend zijn geraakt. Dit heeft vaak (fysieke) klachten als gevolg zoals hoofdpijn, stress en concentratieproblemen. Een goede akoestiek kan dit voorkomen. De specialisten van Akoesta helpen je graag met een persoonlijk advies en indien nodig met een akoestische meting.

Neem contact op