Een akoestische scheidingswand voor kantoor kan een wereld van verschil maken

Wilt u een akoestische scheidingswand kopen voor kantoor of een andere (bedrijfs-)ruimte? Dan is het goed om te weten dat de ene afscheidingswand de andere niet is. Met een akoestische scheidingswand creëert u niet alleen een deling van de ruimte, maar verbetert u in één moeite door ook de akoestiek op kantoor. Uw werknemers zullen u dankbaar zijn. De akoestiek in kantoorruimtes kan vaak beter. Het gaat dikwijls om grote, open ruimtes met veel harde oppervlakken. Tegelijkertijd is het er vrijwel altijd rumoerig. Er wordt wat afgebeld, -vergaderd en -gepraat. Daardoor kan het al snel behoorlijk druk en stressvol worden op de werkvloer. Voor de productiviteit en het geluksgevoel van werknemers is dat natuurlijk niet bevorderend. Wij helpen u graag die situatie te verbeteren met de juiste akoestische scheidingswanden. Een kantoor hoort een plek te zijn waar mensen zich happy voelen en zich volledig op hun werk kunnen concentreren. De juiste akoestiek speelt daarin een grote rol en daarom is het onze missie die voor iedereen zo prettig mogelijk te maken. Wij maken graag een prijs voor u op maat. Prijzen berekenen wij op basis van oppervlakte, oplage, visuals, transport en montage. Neem gerust contact met ons op en vraag een prijs op maat aan.

Akoestische scheidingswanden

Akoestische scheidingswanden of akoestische roomdividers zijn een efficiënte oplossing om het akoestisch comfort in een ruimte te verbeteren. Dat komt doordat ze worden gemaakt van een materiaal dat goed in staat is om geluid te absorberen, in plaats van het alle kanten op te weerkaatsen zoals tegen de harde oppervlakken van ramen, muren en kantoormeubilair. Akoestische scheidingswanden kunnen als vaste opstelling worden geplaatst, maar er zijn ook verrijdbare roomdividers.

Neem contact met mij op over akoestische scheidingswanden of roomdividers of lees meer over onze unieke aanpak.

Bekijk onze Akoestische scheidingswanden

Akoesta®62 - Freestanding roomdivider
Web akoestische roomdivider
Glimakra wannabetree akoestische scheidingswand
Tunica akoestisch hangende roomdivider
Bejot Tree geluiddempende boom vormige panelen
Rays akoestische roomdivider
Plain hangende roomdivider
Paling akoestische roomdivider

Voordelen van akoestische scheidingswanden

Een akoestische scheidingswand biedt verschillende voordelen. Allereerst doet hij natuurlijk wat elke afscheidingswand doet: een ruimte verdelen en de nodige privacy of afscherming bieden. Maar de voordelen van de juiste akoestische roomdivider op kantoor gaan veel verder dan dat:

  • Eenvoudig vergaderruimten en individuele werkruimtes realiseren. Doordat een akoestische scheidingswand eenvoudig te verplaatsen is, realiseert u er in handomdraai een eenvoudige vergaderruimte of werkplek mee. De akoestische werking zorgt ervoor dat andere mensen minder last hebben van wat er aan de andere kant van de afschermwand besproken wordt.
  • Verbeter de akoestiek op een stijlvolle manier. Laat de scheidingswanden voorzien van mooie meubelstoffen of bedrukken met uw logo, huisstijl of andere uiting of patroon. Vervolgens kunt u de wand bijvoorbeeld op een prominente plaats gebruiken als afschermwand. Twee vliegen in één klap: een stijlvolle wandafscheiding die ook nog eens de akoestiek in de ruimte verbetert.
  • Meer rust en concentratie voor werknemers. Bovenal wordt er veel akoestisch comfort gewonnen met een akoestische scheidingswand. Bureau of werkplek verandert daarmee van een rumoerige zee van geluid in een oase van rust. Met simpele tussenwanden creëert u als het ware kleine eilandjes van rust en akoestisch comfort.

Scheidingswanden kopen met advies op maat

Geen kantoor is hetzelfde, zodat ook geen enkele wandafscheiding in alle gevallen de beste oplossing biedt. Dat geldt des te meer voor een akoestische scheidingswand of roomdivider. Kantoor en werkplek vragen om een oplossing op maat. Daar helpen we u graag bij.

Bij Akoesta zijn we ervan overtuigd dat de werkomgeving voor een belangrijk deel bijdraagt aan de gezondheid, de productiviteit en het geluksgevoel van een werknemer. Happy spaces voor happy faces. Daarom adviseren we u graag hoe de juiste akoestische scheidingswand uw kantoor kan veranderen in een plek waar werknemers, zakelijke contacten en natuurlijk uzelf akoestisch comfortabel aanwezig kunnen zijn.

Bekijk de case van EY met hangende scheidingswanden.

Hoe is de akoestiek bij jou in het gebouw?

Veel werkplekken in Nederland voldoen niet aan de geluidsnorm. Gebruikers hebben vaak niet door hoe slecht de akoestiek is, omdat ze eraan gewend zijn geraakt. Dit heeft vaak (fysieke) klachten als gevolg zoals hoofdpijn, stress en concentratieproblemen. De specialisten van Akoesta helpen je graag met een persoonlijk advies en indien nodig met een akoestische meting.

Neem contact op