Met de 3D Preview voorkom je verrassingen achteraf

Het plaatsen van akoestische materialen in je gebouw heeft een grote impact op de look & feel van de betreffende ruimte. Vooraf maken we een 3D preview, zodat je op een foto-realistische manier kunt zien hoe het eruit gaat zien.

Vrijblijvend kennis maken

Het is toch spannend: het plaatsen van nieuwe materialen in je bestaande kantoor! Je hebt mooie kleuren of visuals uitgekozen, maar hoe ziet dat er daadwerkelijk uit in jouw gebouw? Komt het eruit te zien zoals je had bedoeld? Met de 3D preview van Akoesta behoren dit soort vragen tot verleden tijd. Met de 3D preview zie je namelijk vooraf hoe jouw ruimte eruit komt te zien.

Hoe werkt de 3D preview?

De 3D preview geeft je een voorvertoning van de nieuwe situatie. Tijdens de intake bij jou in het pand maken we foto’s en opnames van de huidige situatie in jouw pand. Deze gebruiken we als basis voor de 3D preview. Onze 3D designers gaan ermee aan de slag en verwerken in de 3D preview de oplossing zoals besproken en/of zoals wij die adviseren op basis van jouw input. De akoestische materialen uit offerte zie je dus ‘ingetekend’ in de 3D preview, samen met de materialen die al in de ruimte aanwezig zijn, zoals bureau’s, stoelen, ramen, trappen, etc. De 3D designers houden rekening met de afwerking en vorm van de materialen, kleuren en mogelijke visuals. Het resultaat? Een foto-realistische 3D weergave (vooraf) van de nieuwe situatie.

Wat zit er allemaal in de 3D preview?

In de 3D preview zie je de akoestische materialen geintegreerd worden in de (bestaande) ruimte, inclusief de al aanwezige materialen. De 3D preview is zo realistisch mogelijk, denk hierbij aan afwerking (zoals stof, visuals, structuur), vorm (rechthoekig, rond, driehoekig, etc) en kleur (van de afwerking, maar ook van het profiel

Voorpret: deel de preview met collega’s

Kunnen je collega’s niet wachten tot het zover is? Deel alvast de preview met ze. Zo genieten jullie samen van de voorpret en weet iedereen wat er gaat gebeuren!.

Neem contact op

Wat heb jij aan de 3D preview?

Beter beoordelen

Voorkom verrassingen achteraf en zie hoe de ruimte er uit gaat zien.

Signaleer inschattingsfouten

Heb je iets bedacht wat toch niet zo handig is? Je ziet het nu vooraf al!

Duidelijkheid

De voorgestelde materialen in de offerte vind je terug in 3D preview.

Voorpret

Het is leuk om je te verheugen op de veranderingen op kantoor!