Maatwerk: elke ruimte is altijd net even anders

Wij maken akoestische oplossingen op maat. Elke situatie is anders en vraagt om een specifieke aanpak. Onze totaaloplossing omvat alle facetten rondom akoestiek zoals akoestische metingen, akoestisch advies, 3D visualisaties, montage en nog veel meer. Wij gunnen iedereen een happy space om in te werken, om in te wonen of gewoon om in te zijn.

Vrijblijvend kennis maken

Akoesta is specialist op het gebied van akoestische oplossingen. Bovendien hebben wij verstand van constructies, materialen en architectuur. Een leuke partij om mee samen te werken; sympathiek, eigentijds, creatief en professioneel. Heldere communicatie, korte lijnen en flexibel.

Oplossingen met effect

Wij verbeteren de akoestiek in bestaande ruimtes door het plaatsen van oplossingen met communicatieve kracht. Prachtige afbeeldingen met een akoestische werking in alle formaten. Heeft u problemen met de akoestiek in uw kantoor? Op basis van een meetrapport bepalen we wat de benodigde demping is. Wij hebben voor u de perfecte oplossing. En uw kantoor ziet er direct oogstrelend uit.

Elke ruimte is anders

Onze ervaring is dat elke ruimte altijd net even anders is. Hoewel wat altijd uitgaan van een bestaand product of systeem, passen we het bijna altijd aan aan de specifiek wens of vraag. Soms simpelweg met een persoonlijke visual en soms omdat de ruimte er om vraagt. Een paneel precies passend maken zodat het precies past tussen het plafond en de vloerplint? Geen probleem. Een grote ruimte voorzien van levensgrote akoestische kroonluchters? Ook geen probleem.

Grote verbouwingen meestal niet nodig

Kostbare en ingrijpende verbouwingen zijn vaak niet nodig! Akoesta biedt diverse oplossingen zoals geluiddempende plafonds, wandpanelen en scheidingswanden. Zelfs kasten met akoestische fronten behoren tot de mogelijkheden.

Neem contact op

Maatwerk: het heeft zijn voordelen!

Het past altijd

Met maatwerk weet je dat de oplossing altijd past in de ruimte

Oplossing in jouw stijl

Een eigen visual of kleur? Het kan met maatwerk.

Optimaal

Met maatwerk maak je maximaal gebruik van de beschikbare ruimte

Snel

Door gedegen voorwerk kan het matweerk snel geplaatst worden