AKOESTIEK OP KANTOOR

Uit diverse onderzoeken blijkt dat een goede akoestiek op kantoor en de werkplek leidt tot meer arbeidsvreugde. Uw medewerkers zijn vaak het grootste deel van hun tijd aanwezig op hun werkplek op kantoor. Wij hebben diverse akoestische oplossingen die er voor zorgen dat uw medewerkers prettig kunnen werken.

Akoestische wandpanelen kantoor

Door de akoestische wandpanelen te plaatsen in uw kantoor krijgt het een prachtige visuele uitstraling zoals u die wenst.

Op de akoestische wandpanelen is het mogelijk om prachtige visuals te plaatsen, of juist een rustige onopvallende kleur.

Meer over akoestische wandpanelen »

Akoestische scheidingswanden

Wilt u in uw kantoor bijvoorbeeld de vergadertafel of lunchtafel afschermen? U kunt dit perfect doen met akoestische scheidingswanden. Niet alleen zorgt u voor een visuele scheiding maar de akoestiek zal ook verbeteren.

De scheidingswanden zijn net zoals onze wandpanelen zowel te voorzien van prachtige visuals of effen kleuren.

Meer over akoestische scheidingswanden »

Akoestische plafondpanelen (of baffles)

Een hoog plafond en daarom een slechts akoestiek? Plafond panelen kunnen hier voor een goede oplossing zijn. Het zijn los hangende panelen die zo aan twee kanten geluid kunnen dempen.

Ook onze akoestische plafondpanelen zijn aanpasbaar in elke kleur of print. Geheel naar uw wensen.

Meer over akoestische plafondpanelen »

Verbeter nu de akoestiek in uw kantoor

Op basis van een inschatting of van een akoestische meting (quick scan) kunnen we vaststellen wat er nodig is voor een comfortabel resultaat. De prints zijn gemakkelijk verwisselbaar!

Vraag ons naar de mogelijkheden via ons contactformulier.

Wij maken graag een prijs voor u op maat. Prijzen berekenen wij op basis van  oppervlakte, oplage, visuals, transport en montage. Neem gerust contact met ons op en vraag een prijs op maat aan.

Wilt u de akoestiek van uw ruimte verbeteren?

Met onze meetapparatuur komen wij graag langs voor een quick scan.
We bespreken graag uw wensen en helpen u graag met de juiste oplossing.

Voorbeeld projecten