Interieuradvies

Onze designers ontwerpen de werkomgeving die past bij jouw medewerkers, ambitie en identiteit. Van de inrichting van een enkele kamer tot de conceptontwikkeling van een heel kantoor: elke organisatie, elke ruimte en elke medewerker is anders. Daarom geloven wij in een persoonlijke aanpak om tot het beste resultaat te komen. En natuurlijk nemen we daar de akoestiek ook in mee!

Bij het inrichten van uw kantoor komt veel kijken. Wij geven je graag advies over kantoorinrichting voor de ideale werkplek. Of wil je bijvoorbeeld weten wat kleurgebruik doet met de inrichting?

Een prettige werkomgeving zorgt ervoor medewerkers aan de ene kant de gelegenheid hebben om te ontmoeten en samen te werken en aan de andere kant in alle rust en concentratie individueel werk kan uitvoeren. Deze behoeften kunnen gedurende de dag verschillen. De werkomgeving moet daarom gevarieerd worden ingericht, zodat iedereen een goede plek kan vinden. Keuzevrijheid is daarbij erg belangrijk; willen medewerkers bijvoorbeeld een flexplek of toch liever hun eigen werkplek.

Dat vraagt behoorlijk wat van de organisatie. Die moet immers over voldoende ruimte te beschikken om werkplekken van goede kwaliteit te creëren en ervoor te zorgen dat die werkplekken ook voor iedereen beschikbaar zijn. Er is in deze optimale werkomgeving dus geen plek voor hiërarchische regels: iedereen moet eigenlijk van elke ruimte gebruik kunnen maken. En dan is het ook nog eens prettig wanneer die diversiteit aan werkplekken zich dichtbij bevindt. Zodat je niet het halve kantoor door hoeft te lopen om even rustig een belletje met een klant te kunnen plegen.

Het implementeren van deze ideale werkomgeving heeft ook implicaties voor het akoestisch ontwerp. Waar akoestiek in het verleden vooral ging om het lawaai tot een comfortabele stilte te reduceren, worden aanzienlijk delen van de ideale werkomgeving nu ingericht als ‘levendige en opwindende’ plekken. Een afleiding kost je meer dan 23 minuten! Het duurt na een afleiding gemiddeld 23 minuten en 15 seconden voordat je weer geconcentreerd aan de slag gaat met de taak waar je mee bezig was.

Neem contact op

Tips voor een aantrekkelijk interieur

Kleurgebruik

Kleurgebruik op kantoor is heel bepalend voor de eerste indruk!

Planten


Verander je open kantoor in een inspirerende, gezonde kantoortuin

Verlichting


Door goede kantoorverlichting word je productiever

Akoestiek


Geluid speelt een grote rol in de ergonomie van de kantoorwerkplek.