Thuiswerken: maak van je huis-setting een (tijdelijke) prettige werkplek

Thuiswerken gaat vaak gepaard met telefoontjes, zoomgesprekken of teammeetings. Maar ook met spelende kinderen, een werkende huisgenoot, een spoelende vaatwasser, een zoemende droger of een draaiende wasmachine; het leidt allemaal af en is bovendien storend tijdens gesprekken. Als je thuiswerkt is het ideaal om tijdelijk je huis-setting te kunnen veranderen in een prettige werkplek.

Vrijblijvend kennis maken

We zullen de komende periode steeds meer weer terug naar kantoor gaan. De bezetting op kantoor zal anders zijn en veel kantoren zullen aanpassingen nodig hebben om medewerkers veilig op kantoor te kunnen laten werken. Deze noodzakelijke aanpassingen zijn een goede gelegenheid om ook de akoestiek op de werkplek aan te pakken.

Video-calls: maak jezelf verstaanbaar

Normaal merk je het niet zo snel, maar de geluidskwaliteit van je telefoon- en videogesprekken is thuis vaak minder goed dan op kantoor. Met een goede akoestiek op je thuiswerkplek maak je jezelf beter verstaanbaar en creëer je meer werkcomfort. Wel zo fijn voor jezelf, maar ook voor je gesprekspartners aan de andere kant van de lijn!

Geconcentreerd werken

Een goede akoestiek draagt enorm bij aan een betere concentratie. Door de akoestiek op je thuiswerkplek te verbeteren zorg je voor meer focus op je werkzaamheden en minder interactie met je omgeving. Hierdoor kan je geconcentreerder werken, net als op het kantoor. Bovendien draagt een goede akoestiek bij aan minder stress en meer comfort.

Assortiment voor thuiswerken

Veel organisaties hebben goede regelingen voor hun thuiswerkers. Speciaal daarvoor hebben wij een assortiment samengesteld om ook op dit vlak thuiswerkers optimaal te laten functioneren. Er zijn namelijk hele laagdrempelige, akoestische oplossingen die het thuiswerken een stuk aangenamer maken. Denk hierbij aan opvouwbare tafelschermen, akoestische wandpanelen of verrijdbare room-dividers. We hebben zelfs akoestische oplossingen met een green-screen voor optimaal beeld & geluid bij video-meetings.

Neem contact op

Voordelen van goede akoestiek op je thuiswerkplek

Werkcomfort


Goede akoestiek draagt bij aan minder stress en meer comfort.

Betere verstaanbaarheid

Met goede akoestiek op je thuis- werkplek ben je beter verstaanbaar

Meer concetratie


Een goede akoestiek draagt enorm bij aan een betere concentratie.

Flexibel

Na je werkdag kun je de akoestische materialen opbergen