EY (voorheen Ernst & Young)

Beter werkend kantoor voor de medewerkers van EY

EY (voorheen Ernst & Young)

EY is een internationaal opererend dienstverlenend bedrijf actief op het gebied van accountancy, belastingadvies en bedrijfsadvies. Vroeger bekend onder de naam Ernst & Young. Bij EY zetten ze zich in voor een beter werkende wereld: Building a better working world. En dat is precies wat er is gedaan op het EY kantoor in Basel.

Elegante scheiding van ruimtes

Hoe kun je de ruimte op kantoor op de meest elegante manier scheiden? En hoe kan de akoestiek op de werkvloer op een fraaie manier worden verbeterd? Dat was de vraag vanuit EY.

Oplossing op maat

Het hart van het kantoor van EY is de meeting hub/keuken met een iconische mural met akoestische eigenschappen, volledig gemaakt van het veelzijdige Archisonic materiaal. Elke vierkante meter van dit materiaal bevat 88 gerecyclede PET-flessen, waardoor het een van de meest duurzame bouwmaterialen op de markt is.De muurschildering van Mount Pilatus bestaat uit ongeveer 40 afzonderlijke delen en acht verschillende kleuren, die de indrukwekkend nauwkeurige fabricage van Impact Acoustic laten zien. Met de productlijn Impact Acoustic is een aantal fraaie akoestische scheidingswanden en plafondpanelen geplaatst. De op maat gemaakte hangende, akoestische scheidingswanden zijn een echte duurzame oplossing: ze geven de ruimtes een unieke uitstraling en absorberen effectief geluid met een dikte van 24 mm. Hiermee is een belangrijke bijdrage geleverd aan “Building a better working world” voor de medewerkers van EY.

De cijfers

40

Afzonderlijke delen in de “muurschildering”

8

Verschillende kleuren van akoestisch materiaal Archisonic

24mm

De dikte van de scheidingswanden

De 3 grote
take-aways

  1. Echte duurzame oplossing van gerecyclede PET-flessen
  2. De ruimtes krijgen een unieke uitstraling
  3. Effectief: geluid wordt geabsorbeerd

Hoe is de akoestiek bij jou in het gebouw?

Veel werkplekken in Nederland voldoen niet aan de geluidsnorm. Gebruikers hebben vaak niet door hoe slecht de akoestiek is, omdat ze eraan gewend zijn geraakt. Dit heeft vaak (fysieke) klachten als gevolg zoals hoofdpijn, stress en concentratieproblemen. Een goede akoestiek kan dit voorkomen. De specialisten van Akoesta helpen je graag met een persoonlijk advies en indien nodig met een akoestische meting.

Neem contact op