De lat ligt hoog bij SEP

De e-learningspecialist voor de overheid

De lat ligt hoog bij SEP

SEP is gespecialiseerd in kwalitatieve en innovatieve e-learning voor de overheid. Ze staan als partner naast gemeenten in permanente educatie voor de ambtenaar. SEP ondersteunt gemeenten optimaal met kwalitatief hoogstaande en innovatieve e-learning die aansluit bij de wensen van de ambtenaar. SEP legt de lat hoog met een kwaliteitsstandaard die steeds weer verlegd wordt.

Prachtig paviljoen in het groen

SEP is gehuisvest in een prachtig paviljoen tussen het groen in de buurt van Nijmegen. Dé plek om de sfeer en energie van SEP te beleven. De akoestiek van het paviljoen liet echter te wensen over. De spraakverstaanbaarheid was matig op kantoor en ook tijdens events was er veel last van geluid.

Behoud van sfeer en energie

Voor SEP was het belangrijk om de sfeer en energie van het paviljoen te behouden. Daarom is er gekozen voor akoestische oplossingen met een neutrale uitstraling. De akoestische wandpanelen en plafondpanelen hebben een witte afwerking. Zo vallen ze niet op tegen de witte achtergrond. De verplaatsbare scheidingswanden of roomdividers hebben een grijze afwerking, passend bij de rest van het meubilair. Ook is er een aantal wandpanelen gemaakt met daarop het logo van SEP verwerkt.

De cijfers

20

De 20 medewerkers van SEP zijn in staat om zich beter te concentreren

1

Er was 1 dag nodig om de akoestische materialen te plaatsen in het paviljoen

> 30

Totaal meer dan 30 akoestische wand- en plafondpanelen

De 3 grote
take-aways

Medewerkers van SEP zijn in staat om zich beter te concentreren

Door de oplossingen voelt het paviljoen comfortabel aan

Tijdens de interactieve momenten op events kan iedereen elkaar weer goed verstaan

Hoe is de akoestiek bij jou in het gebouw?

Veel werkplekken in Nederland voldoen niet aan de geluidsnorm. Gebruikers hebben vaak niet door hoe slecht de akoestiek is, omdat ze eraan gewend zijn geraakt. Dit heeft vaak (fysieke) klachten als gevolg zoals hoofdpijn, stress en concentratieproblemen. Een goede akoestiek kan dit voorkomen. De specialisten van Akoesta helpen je graag met een persoonlijk advies en indien nodig met een akoestische meting.

Neem contact op