Social Distance op kantoor? Ga voor duurzame oplossingen!

Ook in tijden van crisis is het belangrijk om oog voor het milieu te hebben. Heb je bureauschermen nodig? Kies dan voor gehard glas in plaats van plexiglas.

Floris Hollander

-

5/7/2020

Zolang het kan zullen in de komende tijd de coronamaatregelen langzaam maar zeker teruggeschroefd worden. Terrassen van cafés en restaurants mogen binnenkort weer open en ook kappers kunnen weer aan de slag.

Maatregelen versoepeld

Ook ten aanzien van kantoren en werkplekken worden de maatregelen versoepeld: zoveel mogelijk thuiswerken blijft vooralsnog het uitgangspunt, maar we mogen waarschijnlijk binnenkort weer naar kantoor. Kantoren zullen dan wel moeten voldoen aan specifieke eisen, zoals de 1,5 meter regel.

Akoesta gehard glas

Ga voor duurzaam

Dat deze kantooraanpassingen niet van korte duur zullen zijn, dat is wel duidelijk. Kies daarom voor duurzame en fraaie oplossingen. Ook in tijden van crisis is het belangrijk om oog voor het milieu te hebben. Heb je bijvoorbeeld bureauschermen nodig? Kies dan voor gehard glas in plaats van plexiglas. Door de enorme vraag naar plexiglas zijn de prijzen op dit moment vergelijkbaar!

Gehard glas; een goede keuze

Gehard glas is een goede keus wanneer veiligheid een belangrijke factor is. Met name op plekken waar mensen samenkomen en waar de schermen veel te verduren hebben. Denk bijvoorbeeld aan plaatsen zoals kantoren, winkels, restaurants, openbare ruimtes, (tand)artsenpraktijken en terrassen. Veel mensen kennen gehard glas van deuren of douchewanden.

Voordelen van gehard glas

Het gebruik van gehard glas voor beveiligingsschermen heeft ook andere voordelen:

  • Het heeft een lange levensduur
  • De aanschafkosten zijn vergelijkbaar met plexiglas
  • Het is gemakkelijk in onderhoud en uitstekend schoon te houden
  • Het is leverbaar in alle gangbare maatvoeringen

Bekijk foto’s van een kantoor op de Zuidas met duurzame social distancing oplossingen.

Modulair en akoestisch

Wij bouwen de opstellingen met een slim koppelsysteem. Hierdoor is het mogelijk om de materialen in verschillende configuraties te bouwen. Dat maakt het heel flexibel. Vanwege de goede stabiliteit zijn de opstellingen van gehard glas zeer geschikt om te combineren met akoestische materialen. Hiervoor hebben wij ook speciale voorzieningen beschikbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden

Alles op één adres

Speciaal voor 1,5 meter economie hebben we een passend assortiment samengesteld dat perfect aansluit op jouw huidige kantoorinrichting. We hebben aan alles gedacht: van bureauschermen tot dispensers, van vloerstickers tot balieschermen. Bij ons vind je alles op één adres. En deze oplossingen kunnen gecombineerd worden met je huidige kantoorinrichting.

akoesta gehard glas

We helpen je graag verder en geven je graag advies op maat. Neem contact met ons op!

Download de speciale brochure met kant en klare oplossingen voor social distance op kantoor.

Lees welke maatregelen nodig zijn op kantoor in de 1,5 meter economie.

We hebben ook goede oplossingen voor tijdelijke behandelkamers, COVID units en werkplekken!

Lees ook hoe je een thuis een fijne werkplek kunt creëren!

Gerelateerde posts

Meer zoals dit