Witte ruis: achtergrondgeluiden die een rustgevend effect geven.

Helaas is het niet altijd mogelijk om de geluiden van buitenaf te verminderen, maar je kunt wél de geluiden neutraliseren. Om beter en rustiger te kunnen functioneren is het mogelijk om witte ruis (white noise) toe te passen. Witte ruis zijn achtergrondgeluiden die op een matig volume een rustgevend effect geven.

Vrijblijvend kennis maken

Witte ruis kan je vergelijken met het geluid van een vliegtuigcabine of van de motor van je auto. Met witte ruis kun je externe geluiden niet verminderen, maar je kunt ze wel onderdrukken of minder storend maken. Het gebruik van witte ruis op de achtergrond moet een constant achtergrond geluid creëren dat ervoor zorgt dat de omgevingsgeluiden jou niet meer storen.

Wat is witte ruis

White noise is een combinatie van verschillende frequenties die samenkomen op gelijke intensiteit voor een gebalanceerd geluid. White noise vermindert het verschil tussen achtergrondgeluiden en plotselinge overlast zoals het sluiten van deuren of luid praten. White noise kan bestaan uit verschillende soorten geluiden zoals een ventilator, airconditioning, luchtzuiveraar of golven. Dus, je hebt vele opties die je kunt gebruiken als white noise. Omdat het geluid constant is, geeft het je de mogelijkheid om je gedachtegang door te zetten zonder onderbrekingen. Dit soort omgevingsgeluiden creëert de perfecte atmosfeer voor een productieve en creatieve werkplek. Lees meer over white noise

Voordelen van white noise

• Verbetert concentratie: het constante en kalmerende achtergrondgeluid voorkomt dat je gedachten afdwalen en verlegt je focus naar je taak.
• Verbetert productiviteit: het het gebruik van white noise is je geest niet langer bezig met energie te steken in het blokkeren van afleiding.
• Creëert een gevoel van privacy: White noise helpt je los te koppelen van de buitenwereld.
• Vermindert stress: met verbeterde productiviteit en minder overlast van geluiden op kantoor, kun je genieten van een betere kwaliteit werkomgeving.

Neem contact op

In drie stappen naar
comfortabele akoestiek en blije medewerkers

Intake

We inventariseren de huidige situatie door de inrichting te bekijken en te beluisteren. Indien nodig doen we een akoestische meting.

Verbeterplan

Een volledig akoestisch advies met daarbij behorende akoestische producten en 3D visualisaties. Natuurlijk ook met planning en investeringsoverzicht.

Realisatie

Ervaren monteurs komen op een  geschikt moment. Meestal kan jullie werk zonder problemen doorgaan. Indien gewenst doen we een akoestische na-meting.

Ook een comfortabele akoestiek en blije medewerkers?

Bekijk onze doeltreffende aanpak