Blog
Category

Akoesta introduceert nieuw modulair systeem voor Stay Safe beveiligingsschermen

Door
Floris Hollander
2/9/2020
5 min read
Share this post

Met het nieuwe modulaire systeem van Akoesta is het plaatsen van beveiligingsschermen op kantoor kinderspel geworden. Het systeem bestaat uit speciale klemmen die ontworpen zijn om panelen rechtop te kunnen plaatsen

Mondkapjes of niet: mondjesmaat zullen medewerkers steeds meer op kantoor gaan werken de komende tijd. Het is daarom aan te raden uw kantoor te voorzien van de benodigde 1,5 meter voorzieningen, zoals beveiligingsschermen.

Met het nieuwe modulaire systeem van Akoesta is het plaatsen van beveiligingsschermen op kantoor kinderspel geworden. Het systeem bestaat uit speciale klemmen die ontworpen zijn om panelen rechtop te kunnen plaatsen. De klemmen kunnen rechtstreeks bevestigd worden aan het bureau of bovenop bestaande bureaupanelen. Het systeem is geschikt voor de bevestiging van zowel plexiglas als gehard glas.

Akoesta slider klem

Ook magnetisch

Als de ondergrond van metaal is kan het systeem ook bevestigd worden met de bijgeleverde sterke magneten. Dan is het monteren helemaal een fluitje van een cent geworden.

Na gebruik geen sporen

Zijn de schermen niet meer nodig? Dan is het een koud kunstje om de klemmen te verwijderen, zonder dat er hinderlijke boorgaten of andere sporen achterblijven. Maar misschien bevallen de schermen zo goed, dat u ze permanent wilt laten zitten. Ook dat is geen probleem met deze oplossing.

Akoesta slider klem

Complete oplossingen op maat

Met het modulaire systeem maken we maatwerk oplossingen voor complete werkplekken. Denk hierbij aan bureauschermen, balie-screens, scheidingswanden en room-dividers, gecombineerd met onze andere Stay Safe oplossingen zoals bewegwijzering, signing, dispensers en deurklinkhaken.

Plexiglas of gehard glas

Ook in tijden van crisis is het belangrijk om oog voor het milieu te hebben. Kies voor gehard glas in plaats van plexiglas. Gehard glas is een goede keus wanneer veiligheid een belangrijke factor is. Met name op plekken waar mensen samenkomen en waar de schermen veel te verduren hebben. Denk bijvoorbeeld aan plaatsen zoals kantoren, winkels, restaurants, openbare ruimtes, (tand)artsenpraktijken en terrassen. Door de grote vraag naar plexiglas zijn de prijzen voor gehard glas op dit moment vergelijkbaar!

Akoesta slider klem

Wil je meer weten over ons nieuwe modulaire systeem voor Stay Safe beveleilingsschermen? Neem dan contact met ons op.

Download de speciale brochure met kant en klare oplossingen voor social distance op kantoor. Of bekijk de speciale pagina met het complete assortiment

Lees welke maatregelen nodig zijn op kantoor in de 1,5 meter economie.

We hebben ook goede oplossingen voor tijdelijke behandelkamers, COVID units en werkplekken!

Lees ook hoe je een thuis een fijne werkplek kunt creëren!

Lees hier onze maatregelen naar aanleiding van het Coronavirus

Verander je omgeving in de beste versie om in te werken, te leren of te leven

Weet in 30 minuten welke mogelijkheden er voor jouw situatie zijn.