Blog
Category

Geconcentreerd thuiswerken met een opvouwbaar geluidsscherm

Door
Floris Hollander
9/12/2020
min read
Share this post

Met een opvouwbaar, akoestisch bureauscherm creëer je een perfecte (tijdelijke) werkomgeving. Het schermt je af voor hinderlijke omgevingsgeluiden en zorgt er bovendien voor dat je visueel niet wordt afgeleid! En als je klaar bent met werken kun hem gemakkelijk opvouwen en opbergen!

Thuiswerken gaat vaak gepaard met het geluid van een spoelende vaatwasser, een werkende huisgenoot of spelende kinderen. Dat leidt natuurlijk allemaal af en is ook storend voor je gesprekspartners tijdens (zoom)gesprekken.

beeld thuiswerken

De perfecte (tijdelijke) werkomgeving

Met een opvouwbaar, akoestisch bureauscherm creëer je een perfecte (tijdelijke) werkomgeving. Het schermt je af voor hinderlijke omgevingsgeluiden en zorgt er bovendien voor dat je visueel niet wordt afgeleid! En als je klaar bent met werken kun hem gemakkelijk opvouwen en opbergen! Dat werkt prettig!

Akoesta-opvouwbare-geluidsscherm-wit

De opbouwbare geluidschermen hebben de volgende voordelen:

  • Makkelijk verplaatsbaar
  • Gemakkelijk op te bergen
  • Leverbaar in verschillende kleuren
  • Akoestische demping
  • Duurzaam materiaal
  • Ook leverbaar in je eigen huisstijl met logo
Akoesta thuiswerken

Werk thuis in stijl in je eigen huisstijl

Het opvouwbare geluidsscherm kunnen we uitvoeren in de huisstijl van jouw bedrijf! Bijvoorbeeld in een kleur die past bij de huisstijl of voorzien van het logo. De mogelijkheden zijn eindeloos. We helpen je graag met een mooi ontwerp. Leuk om als werkgever cadeau te geven aan je thuiswerkers!

Een stukje kantoor thuis tijdens schermtijd

Mooi om toch een stukje ‘kantoor’ te hebben op je thuiswerkplek; het komt de binding met kantoor en collega’s ten goede. En als je aan het einde van de dag klaar bent met werken, berg je het op eenvoudig weer op en is de werkdag afgesloten. En dan kom je na een productieve werkdag ‘weer echt thuis’.

Akkoesta opbouwbaar geluidsscherm

Andere akoestische oplossingen voor de thuiswerkplek

Voorzieningen om op eenvoudige wijze de akoestiek te verbeteringen op de thuiswerkplek zien we minder vaak geregeld worden door werkgevers. Speciaal daarvoor hebben wij een thuiswerkassortiment samengesteld om ook op dit vlak thuiswerkers optimaal te laten functioneren. Er zijn namelijk hele laagdrempelige, akoestische oplossingen die het thuiswerken een stuk aangenamer maken, denk hierbij aan opvouwbare tafelschermen, akoestische wandpanelen of verrijdbare room-dividers. We hebben zelfs akoestische oplossingen met een green-screen voor optimaal beeld & geluid bij video-meetings.

Akoesta thuiswerken

Wil je meer weten over het inrichten van de thuiswerkplek? Neem dan contact met ons op of bekijk hier onze oplossingen voor comfortable thuiswerkplekken

Lees ook hoe je een thuis een fijne werkplek kunt creëren en hoe door thuiswerken een nieuwe werkomgeving op kantoor ontstaat.

Verander je omgeving in de beste versie om in te werken, te leren of te leven

Weet in 30 minuten welke mogelijkheden er voor jouw situatie zijn.