Akoestische plafondpanelen: dempvermogen aan twee kanten!

Om de akoestiek in een ruimte te verbeteren is het, zeker in hoge ruimtes, vaak raadzaam om het plafond te gaan voorzien van geluiddempende materialen zoals een akoestisch paneel. Het plafond is meestal groot en bied veel mogelijkheden om de akoestiek te verbeteren.

Het Akoesta plafondpaneel is een vrij hangend akoestisch paneel met akoestisch dempvermogen aan beide kanten. De akoestische plafondpanelen worden ook vaak baffles genoemd. De geluidabsorptie verdubbelt hiermee ten opzichte van enkelzijdige akoestische panelen of akoestische schermen. Beide kanten zijn zichtbaar en hebben een door u gekozen opdruk of kleur.

Voordelen akoestische plafondpanelen

De belangrijkste voordelen van een akoestisch plafond op een rijtje.

  • Verdubbelde geluidsabsorptie
  • Aanpasbaar in elke kleur of print
  • Geschikt voor hoge plafonds

De baffles of te wel akoestische plafondpanelen zijn ideaal voor ruimten met hoge plafonds. Ze perfectioneren niet alleen de gewenste akoestiek, maar verkleinen ook de kilte die dit soort ruimtes vaak met zich meebrengen.

Meer weten over onze akoestische plafondpanelen?

Vraag ons naar de mogelijkheden van akoestische plafondpanelen via ons contactformulier.

Wij maken graag een prijs voor u op maat. Prijzen berekenen wij op basis van  oppervlakte, oplage, visuals, transport en montage. Neem gerust contact met ons op en vraag een prijs op maat aan.