Businesspartner worden van Akoesta?

Met onze businesspartners bouwen we akoestisch comfortabele en gezonde omgevingen. Bent u projectinrichter, kantoorinrichter of op een andere manier betrokken bij de inrichting van kantoren? En houdt u zich ook bezig met akoestische vraagstukken? Wie weet kunt u dan businesspartner worden van Akoesta! Wij hebben een mooi aanbod voor u!

Vrijblijvend kennis maken

Werk samen met de specialist in akoestiek

Akoesta is specialist op het gebied van akoestische oplossingen. Bovendien hebben wij verstand van constructies, materialen en architectuur. Een leuke partij om mee samen te werken; sympathiek, eigentijds, creatief en professioneel. Heldere communicatie, korte lijnen en flexibel.

Wij ontzorgen onze partners bij akoestiek

Voor onze businesspartners maken we akoestische oplossingen op maat. Elke situatie is anders en vraagt om een specifieke aanpak. Onze totaaloplossing omvat alle facetten rondom akoestiek zoals akoestische metingen, akoestisch advies, 3D visualisaties, montage en nog veel meer. Met deze diensten ontzorgen wij onze partners bij hun klanten op het gebied van akoestiek en bieden we mogelijkheden om méér te bieden bij opdrachtgevers. En dat leidt tot happy spaces bij de klanten van onze businesspartners. En happy spaces leiden tot happy faces! Lees meer over wat goede akoestiek met je doet!

Productoverzicht en prijzen

In onze catalogus en prijslijst vindt u een overzicht van onze akoestische producten in de meest voorkomende maten en uitvoeringen. Deze varianten kunnen wij snel leveren. Bovendien zijn deze varianten minder belastend voor het milieu omdat we ze optimaal kunnen produceren met minimale waste.

Staat uw variant er niet tussen en wilt u een oplossing op maat? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een prijsopgave op maat voor u!

Akoesta businesspartners hebben extra voordelen!

  • Optimale akoestiek dankzij deskundigheid en ervaring
  • Meer toegevoegde waarde bij uw projecten
  • U wordt ontzorgt door ons Full Service Concept
  • Unieke maatwerkoplossing voor elk project of ruimte
  • Snelle offerte en levering
  • Goede service & flexibiliteit
Neem contact op
businesspartner van Akoestabusinesspartner van Akoesta

Elke ruimte een passende akoestische oplossing: bekijk het innovatieve assortiment van Akoesta

decipio plafondpanelen verlichting
Sabine Box akoestische opbergdoos
akoestisch bureaustoel thuiswerkplek
Limbus sit zitplek met scherm
Daphne totem: akoestische scheidingswand black
Cubicles C-MEET 01: open werkruimte
Cubicles chatpod 350: akoestische werkruimte geel
Cubicles Q-FOCUS 01 OPEN akoestische open werkruimte

Wil jij meer weten over akoestiek en op de hoogte blijven van de laatste trends?

Lees dan onze informatieve blogs en leerzame kennisbank over akoestiek. Of meld je nu aan voor onze nieuwsbrief met waardevolle informatie en handige tips over alles wat te maken heeft met het verbeteren van akoestiek en kantoorinrichting.