akoesta-interswitch-wandpaneel-#1

Wandpanelen

Deze akoestische oplossingen zorgen voor comfort en geven uw inrichting de gewenste visuele uitstraling. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor een effen kleur of een fullcolour print.

Akoestische wandpanelen

Akoesta-werkplekken-bam

Werkplekken

De werkplek oplossingen zorgen ervoor dat uw medewerkers geconcentreerd werken op een comfortabele werkplek. Zonder overlast van pratende collega’s of andere geluiden.

Akoestische werkplekken

Akoesta-plafondpaneel-Hoftheater-Raalte-#1

Plafondpanelen

Het Akoesta plafondpaneel is een vrij hangend paneel met akoestisch effectief dempvermogen aan beide kanten van het paneel. De plafondpanelen worden ook vaak baffles genoemd.

Akoestische plafondpanelen

akoesta-fabrick-1

Akoestische Fabricks

Flexibel en modulair systeem voor het bouwen van muren met akoestische absorptie. Fabricks zijn interieurstenen van schuim en stof ontworpen om  ruimtes te verdelen en geluidsoverlast tegen te gaan.

Akoestische Fabricks

Akoesta-scheidingswand-stad-fietsen

Scheidingswanden

Akoestische scheidingswanden van Akoesta realiseren in een handomdraai vergaderruimten. De akoestische oplossingen zorgen voor werkruimten die privacy en comfort faciliteren.

Akoestische scheidingswanden

akoesta-meubilair-interswitch

Meubilair

Akoesta levert unieke en op maat gemaakte meubelstoffering met akoestische werking. Bijvoorbeeld een kast met een unieke print. De prints zijn naar eigen wens te selecteren.

Akoestisch meubilair

akoesta-akoestacradles-1

akoestaCradles

De panelen van akoestaCradles kunnen zeer exact in een vorm gemaakt worden en zijn sterk en duurzaam inzetbaar en kunnen ook gebruikt worden als akoestische wandbedekking.

akoestaCradles

akoesta-foam-fabrics-2

Akoestische Foam Fabrics

Wandpanelen voor een optimale akoestiek in kantoorruimtes. De panelen kunnen worden uitgevoerd in een 3D piramide structuur, voor zowel een esthetisch als een akoestisch effect.

Akoestische Foam Fabrics

De oplossingen van Akoesta

Comfortabel – Visueel – Slim & Snel

Comfort:

Een goede akoestiek zorgt voor een prettig en comfortabel klimaat om te verblijven en geeft rust voor medewerkers en bezoekers. Dit leidt tot:

  • Minder verzuim bij uw medewerkers
  • Hogere arbeidsproductiviteit
  • Meer arbeidsvreugde en minder stress

Visuele identiteit:

Door te kiezen voor de juiste visuals dragen we bij aan de visuele identiteit van uw gebouw. Gemakkelijk te vervangen door verwisselbare doeken. Dit leidt tot:

  • Representatieve kantoren
  • Ruimtes passend bij uw visual identity
  • Prettig ruimtes om in te verblijven

Slim en snel:

Onze producten worden kant en klaar aangeleverd en zijn in een handomdraai geplaatst door onze monteurs. Uw business gaat gewoon door.

  • Geen ingrijpende verbouwingen
  • Uw business gaat door tijdens plaatsing
  • Lage montagekosten