Akoestisch comfort
voor meer werkgenot
en productiviteit

Met onze doeltreffende aanpak gaan onze akoestische specialisten graag aan de slag met het verbeteren van de akoestiek in jouw gebouw.

Comfortabele akoestische plekken creëren

Akoestisch comfort op je werkplek leidt tot meer werkgeluk en verhoogt de productiviteit.
Met onze unieke aanpak verbeteren we graag de akoestiek bij jou in het gebouw.

Lees over onze aanpak
Oplossingen op maat

Gezonde werkomgevingen met akoestisch comfort

Wij maken akoestische oplossingen op maat. Elke situatie is anders en vraagt om een specifieke aanpak. Onze doeltreffende aanpak omvat alle facetten rondom akoestiek .

Overal toepasbaar

Wij verbeteren de akoestiek
in elke ruimte

Of het nu een kantoor is of een gymzaal, een zorginstelling of een openbare ruimte: met de doeltreffende aanpak van Akoesta ben je verzekerd van een optimaal resultaat met effect.

Ben jij architect of projectinrichter?

Hou jij je beroepsmatig ook bezig met akoestische vraagstukken als architect of projectinrichter? Word businesspartner van Akoesta en lever nog meer toegevoegde waarde bij toekomstige projecten!

Lees meer op onze partnerpagina

Zorginstelling Odion

Hier zit ik goed!

Odion biedt ondersteuning bij wonen, dagbesteding werk, en ondersteuning voor gezinnen. Het is belangrijk dat medewerkers en bewoners zich thuis voelen en dat ze dagelijks ervaren: “hier zit ik goed!” Een goede akoestiek kan hierbij niet ontbreken.

Bekijk case study

EY

Beter werkend kantoor voor de medewerkers van EY

EY is een internationaal opererend dienstverlenend bedrijf actief op het gebied van accountancy, belastingadvies en bedrijfsadvies. Bij EY zetten ze zich in voor een beter werkende wereld: Building a better working world. En dat is precies wat we hebben gedaan op het EY kantoor.

Bekijk case study

Flughaven Zurich

Akoestisch plafond van 456.000 PET-flessen

Bezoekers, reizigers en medewerkers ervaren elke dag weer het akoestisch comfort op de luchthaven in Zürich. En het plafondontwerp met akoestische panelen ziet er ook nog eens prachtig uit. Een echte upgrade van de inrichting.

Bekijk case study

Wat mensen zeggen over Akoesta

Het resultaat is verbluffend

Akoesta is gegroeid in hun akoestische vermogen om ruimtes geluidsarm te maken. Goede kritieken van gebruikers van de kantines en sporthal van onze scholen. Ze zijn flexibel in hun mogelijkheden. Alvorens tot actie over te gaan doen ze akoestische metingen. Het resultaat is verbluffend voor ons.

Frank te Brake

Christelijk College Schaersvoorde

Geen hinder bij plaatsing

De mannen kwamen hier binnen en hebben na kort overleg met mij, over de exacte locatie van de panelen, de panelen opgehaald en zijn begonnen met de plaatsing van deze panelen. We hebben daarnaast geen hinder ondervonden van de werkzaamheden die ze hebben verricht.

Nicole

Pragmatische oplossing

Door eenvoudig ter plekke de m³ te berekenen en daarbij de gebruikte materialen van de vloer, wanden, plafonds te bekijken, wordt het geluidsoverlast met doeltreffende en esthetische panelen opgelost. Naast het oplossen van het geluidsprobleem is het product ook prijstechnisch interessant!

Frank Vieth

Dijkgraaf-Rijsdorp

Verwachtingen overtroffen

Het ziet er fantastisch uit en het werkt! Onze verwachtingen zijn echt overtroffen. De mensen van Akoesta luisteren goed naar je wensen, denken mee, adviseren en zijn bovenal ontzettend klantvriendelijk. Ik kan iedereen Akoesta aanbevelen en heb dat ook al meerdere malen gedaan.

Barbara Vos

Zeer aan te bevelen

Recentelijk samengewerkt met Akoesta. Super bedrijf en weet precies wat de klant nodig heeft. Goede kwaliteit en het installeren verliep soepel. Zeer aan te bevelen.
Goede communicatie en fijne samenwerking met Floris Hollander (ook met het team).

Noemi

Staffbase

Mooi product

Akoesta levert een mooi product en akoestisch van goede kwaliteit.
De montage is eenvoudig en snel.
De prijzen zijn heel net en de levering kan heel snel. Kortom ben zeer tevreden.

Bart Slagter

Wil jij meer weten over akoestiek en op de hoogte blijven van de laatste trends?

Lees dan onze informatieve blogs en leerzame kennisbank over akoestiek. Of meld je nu aan voor onze nieuwsbrief met waardevolle informatie en handige tips over alles wat te maken heeft met het verbeteren van akoestiek en kantoorinrichting.