Het kantoor op de schop voor betere akoestiek?

Wat zeg je? Sorry, ik versta je slecht. Heb je een momentje, dan ik loop even naar buiten. Klinkt jou dit maar al te bekend in de oren? Ben je er helemaal klaar mee en denk je erover na om je kantoor een week te sluiten voor een grondige verbouwing ter verbetering van de akoestiek? Nergens voor nodig. Want akoestiek is geen rocket science. Slimme oplossingen, zoals akoestische panelen op bestaand meubilair, verbeteren in een handomdraai de akoestiek én uitstraling van jouw kantoor.

2 vliegen in 1 klap

Heb je er genoeg van? Van die slechte akoestiek en oude lelijke meubels? Denk je na over een nieuwe inrichting? Weg met de oude archiefkasten en op naar nieuw meubilair voor een betere akoestiek en uitstraling? Ho, wacht even, dat is niet nodig. Wist je dat er tegenwoordig op maat gemaakte meubelstoffering met akoestische werking bestaat? Dat verbetert de akoestiek en ziet er ook nog eens mooi uit. Zo vang je twee vliegen in één klap.

Fleur de boel op

Bij een verbetering van de akoestiek denk je al snel aan het plaatsen van nieuwe panelen. De bestaande kasten voorzien van akoestische panelen lost dit probleem op en zorgt er ook nog eens voor dat je niet meer tegen die kale achterzijde aan zit te kijken. De stoffering fleurt die op met een unieke print.

Printje naar eigen smaak

Deze oplossing biedt akoestisch comfort tevens communicatiekracht. Het draagt bij aan de visual identity van je organisatie en sfeer. Want aan de print, geef jij jouw eigen draai. Waar ga jij voor? Kies je voor een rustgevend bos, teamfoto of inspirerende quote?

Recommended Posts