Vakantiefoto XL aan de muur

De vakantieperiode is weer aangebroken. Vakanties leveren vaak mooie foto’s op. De vakantietijd is ook bij uitstek de periode om nog wat klusjes in huis te doen. Bijvoorbeeld die vervelende galm in huis. Los dit op met een vakantiefoto XL met akoestische demping. Dan heb je een prachtige herinnering aan die heerlijke vakantie aan de muur, gemaakt op hoogwaardig akoestisch materiaal. Dat maakt de ruimte een stuk aangenamer; voor oog én oor!

 

Akoestische wandpanelen

Heb je last van een slechte akoestiek? Te veel lawaai of nagalm waardoor je elkaar niet goed kunnen verstaan? Zet dan akoestische wandpanelen in! Met deze wandpanelen verbeter je niet alleen de akoestiek. Ze zien er ook nog eens prachtig uit met je eigen vakantiefoto’s.

 

Akoestische wandpanelen voor de juiste sfeer

De wandpanelen zorgen voor akoestisch comfort en geven uw inrichting de gewenste sfeer. Afhankelijk van je wensen kunt u kiezen voor onopvallende panelen in een kleur of voor in het oog springende prints. De panelen zijn leverbaar in elk gewenst formaat en zijn eenvoudig te monteren.

 

Voordelen:

Profiteer van de voordelen van onze akoestische wandpanelen:

  • Aantoonbaar akoestisch effect
  • Elke gewenste visual mogelijk
  • Gemakkelijk te installeren

Op basis van een inschatting kunnen we vaststellen hoeveel panelen er nodig zijn voor een comfortabel resultaat. De prints zijn gemakkelijk verwisselbaar!

Vraag ons naar de mogelijkheden van wandpanelen in jouw kantoor via ons contactformulier.

 Wij maken graag een prijs voor u op maat. Prijzen berekenen wij op basis van  oppervlakte, oplage, visuals, transport en montage. Neem gerust contact met ons op en vraag een prijs op maat aan.

De wandpanelen zorgen voor akoestisch comfort en geven uw inrichting de gewenste sfeer. Zowel visueel als voor het gehoor.

Recommended Posts