Zin in een oase van rust?

Een oase van rust? Op de Vakbeurs Facilitair? Wat zeg je me nu? Na een dagje beurs tolt mijn en jouw hoofd. Van inspiratie, maar ook van alle prikkels én geluiden. Met Akoesta bieden wij 48m2 rust. Lijkt je dat wel wat? Op de beurs, maar ook in jouw kantoor?

The place to be

Ben jij ondernemer of facilitair manager? Dan staan 24, 25 en 26 januari in jouw agenda ongetwijfeld al geblokt. De Vakbeurs Facilitair vindt dan plaats in de Jaarbeurs van Utrecht. Drie dagen lang gebeurt hier alles op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer. De beurs biedt een podium aan kennis, ervaring en innovaties. Al twintig jaar bezoeken tienduizenden professionals trouw dit evenement. Kom jij ook?

Ervaar de akoestiek

Op deze beurs is Akoesta natuurlijk aanwezig! Met een stand van maar liefst 48 m2. Hier gaan wij voor een akoestische ervaring. We creëren een oase van rust. Een welkome afwisseling op een beurs vol prikkels en geluiden. Lijkt jou dit in jouw kantoorruimte ook wel wat? Kom dan zeker even langs.

Even rustig bellen

In de stand van Akoesta (stand C14) vind je onze akoestische oplossingen. Akoestische werkruimtes, akoestische telefooncellen en wandpanelen. Handig voor in flexwerkruimtes. Zelf ervaren? Loop dan gerust even vrijblijvend binnen. We zien je graag!

Recommended Posts